Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Πιλότοι κατά του αναγκαστικού εμβολιασμού: «Στόχος τους είναι η σταδιακή αποστέρηση των ελευθεριών»


 Στην έκδοση ανακοίνωσης κατέφυγαν οι πιλότοι της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας Southwest κατά της υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κατά Covid-18η οποία τους έχει επιβληθεί από την εταιρεία προκειμένου να κρατήσουν τις δουλειές τους.

Ο εκπρόσωπός τους, απευθύνεται στο αμερικανικό κοινό και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο κόσμος είτε συμφωνεί με το εμβόλιο είτε όχι πρέπει να δει για ποιο λόγο γίνονται όλες αυτές οι απαγορεύσεις και οι αναγκαστικές ιατρικές πράξεις», όπως αποκαλύπτει το defencenet.gr.

Όπως λέει στόχος είναι «η σταδιακή αποστέρηση ελευθεριών προκειμένου ο κόσμος να συνηθίσει με αυτές έτσι ώστε μελλοντικά να μην αντιδράσει σε άλλες απαγορεύσεις οι οποίες θα του επιβληθούν».

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση έχουν προχωρήσει και οι πιλότοι της αμερικανικής πολεμικής Αεροπορίας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις