Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Πρωτοβουλία Γιώργου Παπανδρέου: Επικοινωνία με τους 6 υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ Θα μιλήσει με όλους ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


 Σε τροχιά κρίσιμων εξελίξεων εισέρχεται το Κίνημα Αλλαγής, με φόντο τη διαδοχή της Φώφης Γεννηματά και τις συνεχείς ανατροπές, σχετικά με το παζλ των υποψηφίων και των συμμάχων τους.

Στελέχη και βουλευτές, μετρούν κάθε ώρα που περνά, διαφορετικά και πυκνά γεγονότα, παρασκηνιακές ίντριγκες και έντονες διαβουλεύσεις, ενώ στα επιτελεία των έξι υποψηφίων έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνεχείς επαφές με τους 6 υποψήφιους για την ηγεσία (Λοβέρδος, Καστανίδης, Ανδρουλάκης, Κεγκέρογλου, Γερουλάνος και Χρηστίδης) με στόχο να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για την διαδοχή στην ηγεσία.

Οι επαφές του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους είναι σίγουρο πως θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής.

Να πούμε τέλος πως ο Γ. Παπανδρέου απέστειλε μήνυμα sms στην πρόεδρο τις Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά , με την οποία την ενημερώνει για την πρωτοβουλία συναντήσεων που ανέλαβε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις