Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Η Σπυριδούλα από το MasterChef μιλά για το ροζ βίντεο: Με κατέστρεψε ψυχολογικά

 


Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Το κομμάτι με το ροζ βίντεο που διέρρευσε το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω πολύ άσχημα ψυχολογικά. Είναι κάτι πολύ βαρύ και αυτό που θέλω είναι να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου. Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να του συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο που το συζητάω με πάει πίσω” ανέφερε η σεφ λέγοντας πως ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες.

“Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Σε καταστρέφει ψυχολογικά κάτι τέτοιο” ανέφερε σχετικά με το βίντεο με προσωπικές της στιγμές.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις