Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Η ΧΟΥΝΤΑ... Τέθηκε σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που διαφωνούσε δημοσίως με την υποχρεωτικότητα εμβολίων και τεστ

 


Στην προσπάθεια φίμωσης όσων είναι αντίθετοι με το αφήγημα της κυβέρνησης, η ΕΛΑΣ έθεσε σε διαθεσιμότητα αστυνομικό με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος», ο οποίος μέσω λογαριασμού του στο YouTube, εξέφραζε δημοσίως την αντίθεση του στα υποχρεωτικά τεστ και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Ο ίδιος που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, ξεκίνησε την ανάρτηση βίντεο από τον περασμένο Ιούλιο, μιλώντας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και των τεστ για τον κορωνοϊό.

Ήδη έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).

Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το Αρχηγείο ανακοίνωσε ότι το υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις