Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Αθώος για τα πάρτι μπούνγκα μπούνγκα


 Αθώο έκρινε δικαστήριο της Σιένα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τα μπούνγκα μπούνγκα. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός αθωώθηκε από την κατηγορία της δωροδοκίας του πρώην πιανίστα του, Ντανίλο Μαριάνι, ο οποίος συμμετείχε στα πάρτι, γνωστά ως μπούνγκα μπούνγκα.

Ο εισαγγελέας είχε υποστηρίξει ότι ο Καβαλιέρε είχε πληρώσει τον Μαριάνι για να καταθέσει στους δικαστές ότι επρόκειτο μόνον για “απλά δείπνα” στο Άρκορε, χωρίς καμία άλλη παράμετρο.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι Ρούμπι

“Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, για έναν δίκαιο επίλογο μιας υπόθεσης που έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει”, δήλωσε ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Παράλληλα, αθωώθηκε και ο Μαριάνι.

Σήμερα ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου συμμετέχει στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μάριο Ντράγκι στην πρωθυπουργία, θεωρώντας ότι στη θέση αυτή είναι πιο χρήσιμος απ’ ό,τι θα ήταν ως πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές, αυτό σημαίνει ότι ο 85χρονος Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός επιθυμεί να πάρει μέρος στην τελική κούρσα για την εκλογή του νέου προέδρου της Δημοκρατίας, σε τέσσερις μήνες.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις