Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Εξομολόγηση 30χρονης Αυστραλής: «Συνευρέθηκα με 18 εραστές ταυτόχρονα και ο άντρας μου μοίραζε τα προφυλακτικά»

 «Ο σύζυγός μου στήριξε την φαντασίωσή μου να γίνει πράξη» είπε η γυναίκα

Η 30χρονη Λουίζ από την Αυστραλία έκανε πραγματικότητα την φαντασίωσή της να έρθει σε ερωτική επαφή με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα και περιέγραψε πώς ο άντρας την την βοήθησε να το κάνει πράξη.

Η Λουίζ αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με 18 παρτενέρ σε ένα βράδυ!

Η γυναίκα από το Σίδνεϊ δεν έμεινε μόνο σε αυτή την αποκάλυψη καθώς πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της την στήριξε για να το κάνει πράξη και παρείχε τα προφυλακτικά στους ευκαιριακούς εραστές της.

Η Λουίζ μίλησε για το ερωτικό ραντεβού της σε ένα επεισόδιο του δημοφιλούς podcast Sex Files.

Παραδέχτηκε ότι η αυστηρή ανατροφή της Καθολικής την εμπόδισε αρχικά να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της. Ωστόσο όταν μπήκε για τα καλά στον κόσμο της ανταλλαγής συντρόφων (σσ swinging) άνοιξε τους ορίζοντές της και δεν θα απέκλειε να το δοκιμάσει ξανά στο μέλλον.

«Ως νέα μητέρα και σύζυγος λαχταρούσα την περιπέτεια»

Αφού παντρεύτηκε τον σύζυγό της η γυναίκα από την Αυστραλία άρχισε να φαντασιώνεται πώς θα ήταν να έρθει κοντά με έναν τρίτο. Είπε: «Ο σύζυγός μου ήταν το πρώτο άτομο που έκανα σεξ, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν είχα φαντασιώσεις ότι κάνω σεξ με αγνώστους. Ως μητέρα με μια νεαρή οικογένεια και έναν σύζυγο μακριά για μήνες, λαχταρούσα την περιπέτεια και την ιδέα να με αναζητήσουν».

«Το τοπικό μου sex shop προσέφερε μαθήματα σεξ και ένα από αυτά αφορούσε τα swinging clubs. Έστειλα μήνυμα στον άντρα μου ότι θα πάω… και πήγα». Χρόνια μετά την επαφή της με το swinging εμπιστεύτηκε τις φαντασιώσεις της για ομαδικό σεξ με τον άντρα της. Και αυτός ήταν φοβερά υποστηρικτικός.

Η γυναίκα ξεκίνησε κάνοντας σεξ με 10 άντρες σε μια νύχτα, κάτι που όπως λέει το «αισθάνθηκε καταπληκτικά». Και πρόσθεσε: «Ναι, το σεξ ήταν υπέροχο, αλλά το να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά είναι εδώ για μένα και μόνο για μένα είναι πραγματικά ενδυναμωτικό».

Καθώς η γυναίκα μπήκε στη δράση με 18 άντρες ο σύντροφός της ήταν εκεί και παρακολουθούσε και μάλιστα μοίραζε τα προφυλακτικά.

Πρόσεχε επίσης τη γυναίκα του και απολάμβανε τις εκφράσεις του προσώπου της.

Η Louise πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου λατρεύει να παρακολουθεί τις εκφράσεις του προσώπου μου, είναι σαν ένα παιδί στο ζαχαροπλαστείο!».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις