Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΡΩΣΙΚΟ Sputnik V: Στην τελική ευθεία για έγκριση από τον ΠΟΥ


 Στην τελική ευθεία για την έγκρισή του από τον ΠΟΥ φαίνεται πως βρίσκεται το Sputnik V. Τι είπε ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας.

Το Sputnik V βρίσκεται σε «καλό δρόμο» σχετικά με την έγκρισή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο.

«Όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί από σήμερα. Δεν βλέπουμε εμπόδια για να συνεχίσουμε το έργο μας. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ», υπογράμμισε ο υπ. Υγείας της Ρωσίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Γενεύη.

«Όλα τα ζητήματα έχουν επιλυθεί. Τώρα η εταιρεία που καταχωρεί τα εμβόλια στον ΠΟΥ πρέπει να υπογράψει αρκετά έγγραφα. Είναι μια διοικητική διαδικασία», έσπευσε να συμπληρώσει.

Προ μηνών, το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) τόνισε πως αναμένει την έγκριση του Sputnik V από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) μέσα στο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με εσωτερική ανάλυση από την κλινική δοκιμή που δημοσιεύτηκε από το ιατρικό περιοδικό «The Lancet», το εμβόλιο παρουσιάζει αποτελεσματικότητα της τάξης του 91,6%.

Το Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Gamaleya, που ανέπτυξε το Sputnik V, και ο Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων αναφέρουν πως η αποτελεσματικότητά του είναι 97,6%.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις