Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Το story μιας εικόνας που «παίχτηκε» στην Πάτρα και έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»


 H φωτογραφία ανέβηκε στο γκρουπ του patrasevents.gr και συγκίνησε αρκετούς Πατρινούς που την είδαν.

Προέρχεται από το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ο ηλικιωμένος άνδρας καθόταν στο παγκάκι και έλεγε διάφορα, φωνάζοντας μόνος του.

Είναι προφανώς ένας από άστεγους της Πάτρας που ζουν εγκαταλειμμένοι στις πλατείες και στα παγκάκια της πόλης, χωρίς να έχουν έναν δικό τους άνθρωπο.

Ένα παιδί (δεν γνωρίζουμε ποιο και ούτε και έχει και τόση μεγάλη σημασία), ένα εργαζόμενο παιδί που παλεύει για το μεροκάματο και εργάζεται με τις ώρες πάνω σε ένα μηχανάκι ως ντιλιβεράς, τον πλησιάζει με το δίκυκλο και κατευθύνεται στο παγκάκι.

Η εικόνα με το μηχανάκι που ανεβαίνει πάνω στη πλατεία κεντρίζει την προσοχή των περαστικών και όσων κάθονται κοντά. Ξαφνικά το παιδί βγάζει από την βαλίτσα στο μηχανάκι του μία σακούλα και προσφέρει σε αυτόν τον εγκαταλειμμένο γέροντα φαγητό.

Τελικά, πραγματικά, υπάρχει ελπίδα. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια που περισσεύουν. Ένα μεγάλο μπράβο στον ντιλιβερά από όλους!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις