Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Συναγερμός στο Τέξας: Πυροβολισμοί σε σχολείο - Αναφορές για τραυματίες


 Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε Λύκειο στο Τέξας των ΗΠΑ με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες. Βίντεο μέσα από αίθουσα την ώρα που ακούγονται τα πυρά ενόπλου.

Συναγερμός σήμανε στο Τέξας των ΗΠΑ καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σχολείο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «πολλά θύματα».

Το σχολικό συγκρότημα τέθηκε σε lockdown ενώ μαθητές και προσωπικό φέρεται να είναι κλειδωμένοι στις αίθουσες και τα γραφεία τους.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος του Άρλινγκτον Τζιμ Ρος, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί.

«Γνωρίζω ότι έχουμε τουλάχιστον δύο τραυματίες. Δεν ξέρω την σοβαρότητα των τραυμάτων ή ποιοι έχουν τραυματιστεί. Ξέρω ότι βρίσκεται η αστυνομία στο σημείο και πως γίνονται προσπάθειες εντοπισμού και σύλληψης του υπόπτου», πρόσθεσε ο δήμαρχος.
Το δίκτυο Fox4, επικαλούμενο δυνάμεις ασφαλείας, κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές του δικτύου nbcdfw.com, έχει ζητηθεί από τους γονείς να πάνε σε συγκεκριμένη τοποθεσία όπου θα μεταφερθούν οι μαθητές του Λυκείου Τίμπερβιου στο Άρλινγκον του Τέξας, με λεωφορεία.
Στο Twitter, ένας από τους γονείς μαθήτριας, ανέβασε βίντεο μέσα από αίθουσα, λέγοντας ότι η κόρη της, της έστειλε μήνυμα ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο σχολείο και της έστειλε το πλάνο.
Μάλιστα στο βίντεο, ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί.
Στο σημείο υπάρχει μεγάλη παρουσία αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις