Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Συνέντευξη της Ν.Κωνσταντίνου Προέδρου ΠΑΣΚΚΕΔΙ στον Γ.Τράγκα: «Έβαλαν λουκέτο ήδη 7.000 επιχειρήσεις εστίασης»


 Άλλες 17.000 πρόκειται να κλείσουν διότι δεν αντέχουν

Αποκαλυπτική συνέντευξη για την κατάσταση που επικρατεί στις επιχειρήσεις εστίασης έδωσε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του

ΠΑΣΚΚΕΔΙ κ. Νίκη Κωνσταντίνου, στον επικεφαλής του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Γιώργο Τράγκα, στην εκπομπή «Εν Αθήναις» του Crash Radio. 

Η κ. Κωνσταντίνου αποκάλυψε ότι 7.000 επιχειρήσεις έκλεισαν από τα ακραία περιοριστικά μέτρα και 17.000 πρόκειται να κλείσουν διότι δεν αντέχουν ούτε τα περιοριστικά μέτρα, ούτε τα έξοδα, ούτε τις ζημιές, που έχουν συσσωρευθεί.


Η πρόεδρος όλων των εστιατόρων και κέντρων ψυχαγωγίας υπογράμμισε ότι για χιλιάδες επιχειρηματίες του κλάδου έχει χαθεί η αξιοπρέπεια εξαιτίας των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και αναρωτήθηκε ποιος θα δώσει πίσω αυτή την αξιοπρέπεια.

Με αφορμή την «φυλάκιση» του μισού πληθυσμού, που είναι ανεμβολίαστος, η κα Νίκη Κωνσταντίνου είπε ότι η εστίαση είναι ο κρίκος της κοινωνικής συνοχής και κατέληξε με έμφαση ότι όσα δεν γιορτάζονται, καταστρέφονται στη ζωή μας. Η Πρόεδρος των εστιατόρων είπε ακόμη ότι είναι πραγματικά παράλογο να αφήνεις τον μισό πληθυσμό έξω από την ταβέρνα, ενώ τον στοιβάζεις σε λεωφορεία και μετρό.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις