Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία με τουλάχιστον 16 νεκρούς Επτά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο


 Τουλάχιστον 16 άτομα σκοτώθηκαν έπειτα από τη συντριβή αεροσκάφους, τύπου L-410, στη Δημοκρατία του Ταταρστάν, στη Ρωσία.

«Επτά τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο, οι υπόλοιποι 16 δεν δείχνουν κανένα σημάδι ζωής» ανέφεραν οι Αρχές στο Sputnik, σημειώνοντας ότι ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως ανέφερε το υπουργείο Έκτακτων Περιστατικών της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 23 άτομα, με τους 21 να είναι αλεξιπτωτιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα φαίνεται να οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα, με τους πιλότους, που είναι μεταξύ των νεκρών, να προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προχωρήσουν σε αναγκαστική προσγείωση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις