Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

TA ΠΗΡΕ Ο Τσελέντη: «Αφήνουν έξω στο κρύο τους ανεμβολίαστους σεισμοπαθείς» (video)


 Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, επιβεβαίωσε την είδηση ότι στο Αρκαλοχώρι αφήνουν τους ανεμβολίαστους σεισμοπαθείς ΕΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ και κοιμούνται σαν τους «μολυσμένους» μέσα σε σκηνές.

«Στο Αρκαλοχώρι, ο κόσμος είναι ακόμα στις σκηνές. Ο καιρός χαλάει. Υπάρχει ένα κλειστό στάδιο. Εκεί μέσα βάζουν όμως μόνο τους εμβολιασμένους. Οι ανεμβολίαστοι είναι απ’ έξω. Δεν μπορούν με ένα rapid test να βάλουν μέσα και τους ανεμβολίαστους;;; Μπαίνουν και στα λεωφορεία και στα τρένα. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα;;;», αναρωτιέται ο καθηγητής σε ένα μίνι ξέσπασμα με όλα αυτά που βλέπει.


Σε σύσκεψη των αρμόδιων αρχών αποφασίστηκε ότι θα τηρηθούν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα που αφορούν τους κλειστούς κοινούς χώρους ακόμα και κάτω από αυτές τις ειδικές συνθήκες.

«Οι οδηγίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι σε ένα κοινό χώρο δεν μπορεί να μπει μεικτός πληθυσμός ακόμα και σε αυτές τις ειδικές συνθήκες. Αυτή τη στιγμή αυτό που έχει ειπωθεί είναι πως στο κλειστό θα είναι αρχικά εμβολιασμένοι με rapid test», αναφέρει μιλώντας στο cretapost ο αντιπεριφερειάρχης δημόσιας υγείας και κοινωνικής πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις