Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

(video) Θα μας ξανακλείσουν μέσα; - Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης O Μόσιαλος θεωρεί «Πρόωρο το άνοιγμα στους εμβολιασμένους»!


 Ακούγεται παρανοϊκό, γνωστός για πολλά και διάφορα που απέχουν από τα επιστημονικά του καθήκοντα πρώην υπουργός Υγείας των κυβερνήσεων του Γ.Α.Παπανδρέου, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, του LSE, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ζήτησε ουσιαστικά την επαναφορά των κυβερνητικών απαγορεύσεων ακόμα και για τους εμβολιασμένους!

Είπε επί λέξει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων -πού αλλού- του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για το θέμα του Covid-19: «Το πρόβλημα είναι αν νοσήσει κάποιος εμβολιασμένος και είναι ασυμπτωματικός και μεταφέρει τον ιό στο σπίτι του, που υπάρχουν ηλικιωμένοι ανεμβολίαστοι. Περίπου 600.000 άτομα στη χώρα μας άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί. Προσωπικά, θα προτιμούσα αυτό το άνοιγμα να γίνει ένα μήνα αργότερα, ώστε να έχει γίνει η τρίτη αναμνηστική δόση στις ευπαθείς ομάδες»!

Και γιατί να κάνουν την τρίτη δόση αφού δεν έχουν κάνει, ούτε την πρώτη δόση, αυτό δεν μας το είπε.

Ούτε είπε αν θα πληρώσεις από την τσέπη του για το κλείσιμο μιας οικονομίας που ουσιαστικά δεν υπάρχει παρά μόνο σε επίπεδο επιβίωσης, όσων μπορούν να επιβιώσουν.

Όταν μάλιστα παραδέχεται ότι «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε για πάρα πολλά χρόνια με τον ιό». Άρα, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχουν απαγορεύσεις.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις