Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Την τρίτη δόση του εμβολίου κάνει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης


 Την τρίτη δόση του εμβολίου κάνει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού θα λάβει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το παραπάνω γνωστοποίησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Υπενθυμίζεται ότι άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για την αναμνηστική δόση των συμπολιτών μας με υποκείμενα νοσήματα και όσων συμπλήρωσαν τα 50 έτη, εφόσον έχει περάσει ένα εξάμηνο από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός θα κάνει αύριο την τρίτη αναμνηστική δόση εμβολίου» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου.Την Παρασκευή, την τρίτη δόση έκανε και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τονίσει ότι στη μάχη με την πανδημία, η επιστήμη έχει βρει το εμβόλιο που μαζί με τα μέτρα προστασίας, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε οριστικά από την COVID-19.
«Αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις γνώμες των ειδικών, αλλά και από τα ίδια τα πραγματικά δεδομένα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, 10 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσούν σοβαρά από τον ιό δεν έχουν εμβολιαστεί» είχε συμπληρώσει.
Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους ανεμβολίαστους να κάνουν το εμβόλιο καθώς «με την πράξη τους αυτή δεν θα ωφελήσουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στις οικογένειές τους και στο κοινωνικό σύνολο».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις