Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης…


 H απάντησή του στην απαγόρευση ενασχόλησής του με την τηλεόραση.

Εν όψει της δίκης του, η οποία ακόμα δεν έχει προκαθορισμένη ημερομηνία έναρξης, ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε ύστερα από πέντε μήνες προφυλάκισης.

Παρά τις βαριές κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Ένας από τους όρους είναι και η μη ενασχόλησή του με την τηλεόραση, τουλάχιστον ως παρουσιαστής.

Αυτό όμως φαίνεται ότι δε θα εμποδίσει τον Μένιο Φουρθιώτη από το να ασχοληθεί άλλη μία φορά με τα μίντια. Ο ίδιος αποφάσισε ότι θα επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα Αποκαλυπτικά, όχι με εκδότρια τη πρώην συνεργάτιδά του Νανά Παλαιτσάκη, αλλά τον ίδιο στη θέση της.

Η εφημερίδα θα επιστρέψει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ο Μένιος Φουρθιώτης το ανακοίνωσε μέσα από ένα επιθετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι θα γίνει ο εφιάλτης κάποιων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«H εταιρεία Αποκαλυπτικά news ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εβδομαδιαίας κυριακάτικης πολιτικής εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της ποπ την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας!

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr. Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις .

Με την υπογραφή του εκδότη της Μενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά. Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας !!!!».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις