Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

VIDEO - ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ... Η Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο: «Θέλω να πεθάνω σπίτι μου»


 “Αυτό που έλεγα είναι ότι δε θέλω να καταλήξω στο νοσοκομείο”

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day αρχικά ανέφερε:

«Ψυχολογικά είμαι χάλια, δεν το παλεύω γιατί αυτή η μοναξιά του covid… δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θέλω πάρα πολύ τον γιο μου, θέλω πάρα πολύ τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου, τη δουλειά μου ως είχε.

Λίγο απρόσεκτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το show. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο, ήταν πάρα πολύ κουραστικό και απ’ ότι μου λένε εδώ, οι εμβολιασμένοι φτάνουν σε αυτή την κατάσταση όταν είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεκτοι όμως γιατί δε βάζαμε μάσκες, δε βάλαμε τίποτα. Μια τρέλα επικρατούσε.

Δε λέγανε ότι τα εμβόλια σε καλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό; Πήρα μηχανή οξυγόνου στο σπίτι γιατί δεν αγαπώ καθόλου τα νοσοκομεία, σε αντίθεση με τους γιατρούς που έχουν σώσει την ανθρωπότητα. Αυτό που έλεγα είναι ότι δε θέλω να καταλήξω στο νοσοκομείο».

Το βίντεο με τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις