Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ! Αφόρητες απαγορεύσεις στους άνω των 60 ετών αν δεν εμβολιαστούν με 3η δόση μέχρι 13/12!

 


Από τις 13 Δεκεμβρίου 2 εκατ. πολίτες άνω των 60 ετών που έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna, της AstraZeneca και της Johnson & Johnson και εμβολιάστηκαν κατά τους μήνες Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και μέχρι τις 12 Απριλίου 2021, θα πρέπει να εκτελέσουν την κυβερνητική «σύσταση» και να κάνουν την τρίτη δόση (ή δεύτερη δόση για το μονοδοσικό ή έστω πρώτη δόση, αν έχουν απλώς νοσήσει και κυκλοφορούσαν ελεύθεροι μέχρι τότε) σε διαφορετική περίπτωση οι επιπτώσεις θα είναι βαριές για αυτούς.

Και αυτό ισχύει και για 1 εκατ. πολίτες επιπλέον, άνω των 60 ετών, που έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα.

Ενώ η κυβέρνηση είχε ξεκινήσει την εμβολιαστική εκστρατεία με το σύνθημα «Εμβολιαστείτε για να κερδίσετε την ελευθερία σας», η πραγματικότητα, την οποία στην Ελλάδα, μόνο το pronews.gr την μετέδιδε με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, απέδειξε ότι ήταν απόλυτα παραπλανητικό το σύνθημα και απόλυτα ψευδές το περιεχόμενο του, αλλά και... θανατηφόρο για χιλιάδες ανθρώπους παρά την ντροπιαστική υποκαταγραφή των περιστατικών

Όπως θανατηφόρα ήταν και τα lockdown, αλλά αυτό θα μας απασχολήσει μελλοντικά, όταν έρθει η ώρα του καταλογισμού πάσης φύσεως ευθυνών.

Κατ'αρχήν αρνήθηκαν και μέχρι το καλοκαίρια απέκρυπταν, χαρακτηρίζοντας ως «συνωμοσιολόγους» όσους αποκάλυπταν την αλήθεια, ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν, μεταδίδουν και ενίοτε... πεθαίνουν, με αποτέλεσμα, το όλο εμβολιαστικό πρόγραμμα να καταλήξει σε «μία τρύπα στο νερό» και να φτάσουμε σε διπλάσιους και τριπλάσιους νεκρούς ανά ημέρα το Νοέμβριο του 2021 από το Νοέμβριο του 2020.

Δεύτερον απέκλειαν την τρίτη δόση ως ενδεχόμενο και δεν έπαιρναν κανένα στοιχειώδες μέτρο για την προφύλαξη των ανεμβολίαστων (ναι, είναι και αυτοί άνθρωποι), την οποία τρίτη δόση τώρα απαιτούν και αρνούντο ότι υπάρχουν παρενέργειες. Και βέβαια ήδη έχουν έτοιμη και την δόση κατ'έτος, αν πιστέψουμε τους ίδιους τους κατασκευαστές των εμβολίων!

Η ανακοίνωση του ΕΜΑ για τους νεκρούς και τα εκατομμύρια των παρενεργειών, αλλά και των αντίστοιχων κρατικών φορέων των ΗΠΑ, προφανώς είναι «μικρές λεπτομέρειες». 

Η υιοθέτηση του δόγματος του υπαρκτού σοσιαλισμού «Δεν το παραδέχομαι ότι υπάρχει, άρα δεν υπάρχει», είχε και θα έχει, δυστυχώς, ολέθριες συνέπειες στην δημόσια υγεία.

Κατ'αρχήν άμεσες, και αν πιστέψουμε ορισμένους επιστήμονες επιπτώσεις που θα επεκταθούν σε βάθος δεκαετιών. Αλλά αυτό έχει μικρή σημασία για τους κυβερνώντες (δεν πιστεύουμε ότι και ο Α.Τσίπρας, ο οποίος προπονείται εντατικά για την συγκυβέρνηση θα είχε την ελάχιστη διαφοροποίηση, φυσικά), οι οποίοι είναι έτοιμοι να απορροφήσουν ακόμα μερικά εκατομμύρια δόσεις της Pfizer, της Moderna και ίσως τ J&J που από μονοδοσικό, κοντεεύει να γίενι... τριφασικό!

Το ότι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν και οι «τριτοδοσίτες», όπως έχει αποδειχθεί από όλα τα αποτελέσματα, είναι μία μικρή... λεπτομέρεια. Τζίρος να γίνεται.

Και σε οποιαδήποτε περίπτωση πρέπει να πιεστούν όλοι οι «ελεύθεροι πολίτες» να κάνουν με την θέλησή τους την τρίτη δόση.

Από τον Ιανουάριο, φυσικά, ακολουθούν οι ηλικίες των 50 ετών και ανά μήνα ή δίμηνο που ηλικίες θα κατεβαίνουν κατά μία δεκαετία, έτσι ώστε μέχρι το Πάσχα όλοι οι ενήλικες να αναγκαστούν να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση. Δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά είναι κοινό μυστικό, πλέον...

Γιατί αν δεν την κάνουν δείτε τι έχει αποφασιστεί και τι ακολουθεί γι αυτούς από τις 13 Δεκεμβρίου, δηλαδή σε μόλις 21 ημέρες από σήμερα:


Απαγόρευση πρόσβασης :

· στα κέντρα διασκέδασης,

· στους κλειστούς (εσωτερικούς) χώρους εστίασης,

· στα θέατρα,

· στους κινηματογράφους,

· στα μουσεία,

· στις εκθέσεις,

· στα συνέδρια,

· στα γυμναστήρια


Πρόσβαση με διαγνωστικό έλεγχο με PCR ή rapid test:

· στα καταστήματα λιανικού εμπορίου,

· στους ανοικτούς (εξωτερικούς) χώρους εστίασης,

· στα κομμωτήρια,

· στους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους εργασιας

· στην εκπαίδευση

· στους χώρους παροχής υπηρεσιών αισθητικής και άλλους χώρους με συναφείς δραστηριότητες ή παροχής υπηρεσιών

· στους χώρους λατρείας


Είσοδος σε Τράπεζες με:

· Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή

· Πιστοποιητικό νόσησης ή

όπως και σε όλους τους άλλους δημόσιους χώρου με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό (PCR ή rapid test)!

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις