Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Τι συμβαίνει; - Ο Τ.Αλεξιάδης κατέβηκε υποβασταζόμενος από το βήμα της Βουλής: «Δεν αισθάνομαι καλά» - «Φωνάξτε γιατρό»

 


Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα «πανδημία» σε αθλητές, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό καταρρέουν διαρκώς στους αγωνιστικούς χώρους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, αναγκάστηκε να κατεβεί υποβασταζόμενος από το βήμα της Βουλής. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και μιλούσε στο πλαίσιο της συζήτησης που γινόταν στην Ολομέλεια για την κύρωση του απολογισμού του οικονομικού έτους 2019 ζήτησε ιατρική βοήθεια γιατί αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. 

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης και ζήτησε να κατεβεί από το βήμα της Βουλής. Αμέσως έσπευσαν σε βοήθειά του άλλοι βουλευτές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής υποβασταζόμενος από αστυνομικούς.

Μάλιστα ακούγεται από το προεδρείο της Βουλής να φωνάζουν γιατρούς. 


Να σημειώσουμε ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι, όπως έχει πει και ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ δεν είναι το πρώτο συμβάν ξαφνικής αδιαθεσίας που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. 

Να θυμίσουμε ότι το Σαββατοκύριακο στην αναμέτρηση Άρης-Ηρακλής για την Basket League ένας οπαδός των «κιτρινόμαυρων» υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, κάτι που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης. 

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση με τον γιατρό της ομάδας του Άρη και τραυματιοφορείς να τρέχουν δίπλα στον άτυχο οπαδό για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν όλα αυτά τα περιστατικά έχουν κάποια συσχέτιση με τα εμβόλια κατά του Covid-19, όμως θα πρέπει να τονιστεί ότι όλα αυτά έγιναν σε εμβολιασμένους. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις