Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Και επειδή η Αλήθεια πονάει, πάρτε, και μία ακόμη Αλήθεια από τα Αρχεία μου...


 Νίκος Πρασσάς

Και επειδή η Αλήθεια πονάει, πάρτε, και μία ακόμη Αλήθεια από τα Αρχεία μου, και «like» να μην μου κάνετε, γιατί το ξέρω πονάει να συμφωνείτε με κάτι που αγνοήσατε, αποσιωπήσατε, καλύψατε,

κατάπιατε και δεν σας ένοιαξε, αλλά ίσως και να συμμετείχατε!

...

«Στην Ελλάδα η δαπάνη φαρμάκων είναι γύρω στα 2 δις και θεωρούμε ότι τα εμβόλια (για τον κορωναϊό) μας κόστισαν το 1/4, δηλαδή ένα 25%. Δεν είναι δυνατόν μία νόσος με 0.2% θνητότητα να τρώει πιο πολλά λεφτά απ’ ότι ο καρκίνος με 90% θνητότητα... Το θέμα μας είναι ότι ανατρέπονται βασικά στοιχεία που γνωρίζουμε και ανθρώπινα και ιστορικά και επιστημονικά. Και γι’ αυτό τον λόγο ο κόσμος δεν θα πρέπει να βλέπει μόνο το πόσοι πεθαίνουν, θα πρέπει να βλέπει και το πόσοι δεν πεθαίνουν από τον κορονοϊό. Βλέπουμε λάθος εικόνα. Άμα κοιτάμε μονίμως ότι αυτοκτόνησε κάποιος στην Ελλάδα, και δείχνουμε καθημερινά όσους αυτοκτονούν, τότε θα νομίζει ο κόσμος ότι όλοι έχουν αυτοκτονήσει...», Δημ. Κούβελας Καθ. Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ.

:

Όταν ρωτήθηκε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκρεγκ Πάλαστ σε συνέντευξή του από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BBC, πώς ήξερε τόσο νωρίς για την φλεγόμενη οικονομία στην Ελλάδα που διεδραματίστηκε μετέπειτα το 2010, απάντησε ότι βασίστηκε σε συγκεκριμένα έγγραφα που πήρε μέσα από το ΔΝΤ –οι λεπτομέρειες των οποίων αναφέρονται στο βιβλίο του «Η Γενική Γραμμή της Παγκοσμιοποίησης», στο κεφάλαιο «Το πικνίκ των Γυπών». Συγκεκριμένα είπε ότι, «... όταν εργαζόταν στην Ευρώπη μπόρεσε να μιλήσει προσωπικά με τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και του έδειξε τα έγγραφα και τηλεγραφήματα που είχε στην κατοχή του». Επίσης πρόσθεσε ότι, «Θα είχε την ευκαιρία να απαντήσει ότι όλ’ αυτά είναι θεωρίες των συνωμωσιολόγων, αλλά αντ’ αυτού τα επιβεβαίωσε όλα. Προσπάθησε να τα δικαιολογήσει, αλλά τα επιβεβαίωσε όλα». Ακόμη και τα καυτά έγγραφα που είχε για την Ελλάδα και που ανέφεραν, «...όταν δείτε την Ελλάδα να φλέγεται...», του τα επιβεβαίωσε.

Ο Πάλαστ μίλησε επίσης και με τον δημιουργό του «ευρώ» Μπομπ Μαντέλ, που του είπε, ότι «... βασικά δεν ήταν αυτό το σχέδιο (για να μπει η Ελλάδα στο ευρώ). Η ιδέα ήταν να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία στην Ελλάδα, και εάν δεν ανάψεις φωτιά για να γίνει το ξεπούλημα ευκολότερα, δεν το επιτυγχάνεις». Θεωρούσε δηλαδή ξεκάθαρα ότι «Πώς αυτό ήταν ότι καλύτερο είχε συμβεί», και κυρίως, «αυτός ήταν κι ο στόχος του ευρώ»! Είπε επίσης στον Πάλαστ, ότι «ήταν πολύ στενοχωρημένος που οι δημοκρατίες έχουν τον μηχανισμό του δημοσιονομικού ελέγχου». Και προσθέτει ο δημοσιογράφος, πώς ο Μαντέλ ήθελε να δημιουργήσει έναν μηχανισμό, όπως το «ευρώ», που θα υποδούλωνε τις εκλεγμένες κυβερνήσεις, τους προέδρους και τα κοινοβούλια σε μία οικονομική φόρμουλα, που ονομάζεται «ο κανόνας του 3%» που προέρχεται από έναν γερμανικό οικονομικό όρο. Σαν συμπέρασμα ο σκοπός ήταν αυτός : να δημιουργήσει κάτι άλλο για να αντικαταστήσει την «δημοκρατία». Ο Πάλαστ επειδή λόγω της θέσης του συναντά συχνά όλους τους αρχηγούς των κρατών, είχε την ευκαιρία μέσα από την συζήτησή του με τον διορισμένο, κι όχι εκλεγμένο τραπεζίτη Κάρλο Μόντι, τότε τον νέο πρωθυπουργό της Ιταλίας, να μάθει ότι τους λένε «τεχνοκράτες», όπως τον αποκάλεσε και το περιοδικό «Economist», και τόνισε ότι το γνωστό παγκοσμίως περιοδικό έγραφε, ότι «είναι καλό οι χώρες να μην έχουν οικονομική αυτονομία από μόνες τους, αλλά να ελέγχονται με περιοριστικούς όρους από κάποιον μηχανισμό».

Στην περίπτωση της Ελλάδας που ήταν κι ο τόπος του εγκλήματος του όλου στημμένου σκηνικού της Παγκοσμιοποίησης, οι αποκαλούμενες «συντηρητικές» και «σοσιαλιστικές» ελληνικές κυβερνήσεις για να μείνουν στην ζώνη του «ευρώ» είχαν κάνει ιδιωτική συμφωνία με την Goldman Sachs για να κρύψουν το αληθινό χρέος, αλλά αυτό ως συνήθης τακτική συμβαίνει και με όλες τις χώρες. Αυτό γίνεται για την ισοδυναμία του «ευρώ» με το κινέζικο «γιεν» και το αμερικανικό «δολάριο», όπως κι αντίστροφα. Στα χαρτιά φάνηκε ότι η Goldman Sachs έχασε εκατομμύρια δολλάρια, αν και η Goldman Sachs δεν θα επωμιζόταν ποτέ μία τέτοια εσκεμμένη απώλεια. Θα ήταν ανόητο και να το σκεφτεί κάποιος. Στην πραγματικότητα από τα στοιχεία που βγήκαν αργότερα στην δημοσιότητα είχε γίνει μυστική συμφωνία αποπληρωμής με μεγάλες και σοβαρές ρήτρες. Συν την χρέωση δισεκατομμυρίων δολλαρίων σε πανωτόκια. Όταν αυτό μαθεύτηκε η αγορά των ελληνικών ομολόγων κατέρρευσε τελείως, και ζητήθηκαν τεράστια ποσά από τους δανειστές σε τόκους, επειδή είπαν ότι έπεσαν θύματα απάτης. Συλλήψεις δεν έγιναν ποτέ όμως γιατί ήταν η πρώτη φορά που ελληνική κυβέρνηση θα έμπαινε στην φυλακή. Και έτσι η Ελλάδα πήρε χρήμα από την ΕΚΤ και τον χειρισμό της διάσωσης, αλλά, για να ξεχρεώσει, ξεπούλησε εθνική κυριαρχία, παραλίες (γι’ αυτό και κάηκαν), αρχαία μνημεία, ορυκτό πλούτο και γενικά ότι όρθιο ή οριζόντιο υπάρχει στην ελληνική γη. Όχι, η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη δεν ήταν πληροφοριοδότης του λαού, ούτε μάντισσα. Είχε απλά πάρει την εντολή από το Ιερατείο να προειδοποιήσει (δήθεν) τον επόμενο (διακοσμητικό) πρόεδρο ή γαμπρό (ανδρείκελο) για να τ’ ακούσει ο λαός ή η πεθερά! Αυτά για να μην ξεχνιούνται οι ακόμη ιθαγενείς πολίτες Έλληνες, μιας κα αναμιγνύονται με τους ξένους μετανάστες συνεχώς, και δεν θα γνωρίσουν ποτέ οι «απόγονοί» μας, γιατί δεν έβαλε στην φυλακή τουλάχιστον η ανύπαρκτη ..δικαιοσύνη τους πολιτικούς, και βάζει τους πολίτες Έλληνες που αμύνονται την εισβολή αυτών που τους αντικαθιστούν και δεν μπολιάζονται ενώ πληρώνονται με επιδόματα, ή για τα χρέη που χρωστάνε στο «δημόσιο»! Ποιο δημόσιο, ωρέ αστοιχείωτοι... Αφού ανήκει στους ξένους ακόμη κι ο αέρας που αναπνέετε!

Ήταν αυτοί οι οργανισμοί (φαρμακευτικές εταιρείες) που με τους παράνομους μηχανισμούς τους τις φουσκωμένες δηλαδή τράπεζες που χρεωκόπησαν (lockdown) και μετέπειτα πούλησαν το χρέος τους (εμβόλιο) στις κυβερνήσεις που το αγόρασαν με τα χρήματα των φορολογουμένων για την εξυγίανσή τους που δεν ήρθε ποτέ. Και η οικονομική «θεραπεία» πάλι απέτυχε, όπως και η εμβολιαστική, για να μην βρούμε ποτέ την κανονικότητα –αφού «κανονικότητα» είναι αυτός ο ψυχολογικός βιασμός που όλοι ζούμε παγκοσμίως. Όπως ακριβώς και οι μπολιασμένοι που διαφήμιζαν ότι θα βρούνε την ζωή τους (που χάθηκε για πάντα) και τώρα θα πρέπει να περνάνε από το εμβολιαστικό κέντρο να παίρνουν την δόση τους, όπως το ναρκωτικό. Αυτό δηλαδή που πράττει και το χρεωκοπημένο κράτος σου με την δόση που περιμένει να λάβει από τον δανειστή για να σε πιέζει, εάν δεν κάνεις αυτό που σε διατάζει ως «ελεύθερο» και «δημοκρατικό» πολίτη, ώστε δεν θα μπορεί να πάρει την δική του δόση από τους «φιλανθρώπους» Δανειστές για την συνέχιση της ...ζωής και επιβίωσής μας!

Ήταν αυτό που έλεγε από το τότε και ο ΓΑΠ «we need global government», που ξανάρθε (τον φύτεψαν πάλι είναι το σωστό) το φάντασμά του μετά το Καστελλόριζο να συνεισφέρει ένα χέρι παραπάνω με τους υπόλοιπους πορδηπουργούς της «συγκυβέρνησης» να σηκώσουν την ταφόπλακα και να κλείσουν ερμητικά το πτώμα της Ελλάδος στο Μαυσωλείο της Παγκοσμιοποίησης. Εάν χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, τότε γιατί να ψηφίζει ο λαός εσάς, ωρέ πολλαπλά ανίκανοι; Δεν τα κατάφεραν τότε με το ΔΝΤ, τα κατάφεραν με τον κινεζοϊό, γι’ αυτό και ξεπουλήθηκε προηγουμένως ο Πειραίας ως βάση της Κίνας και κάηκε η μισή Ελλάδα από τους πεμπτοφαλαγγίτες στρατιώτες του ΝΑΤΟ, κι όχι της ..Τουρκίας που έλεγαν στο πόπολο.

Ήταν κι αυτό που έλεγε ο από τότε επιτηδευμένος επαγγελματίας στην προπαγάνδα υπέρ της Ελλάδος κουρελέ με την ψήφο υποτίθεται των «δεξιών» βαλτός ξερόλας (μασόνος της Grande Oriente Universal) Καρατζαφέρης του βάλε πλάτη Μνημονίου του 1oυ Άρθρου, που συνιστούσε επανειλημμένα την πρωθυπουργία του τεχνοκράτη τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου να διοικήσει το πάντα ακυβέρνητο καράβι «Η ΕΛΛΑΣ», για να το πάει κατ’ ευθείαν και γρηγορότερα στα βράχια και να γίνει η χώρα μία ιδιωτικών και ξένων συμφερόντων ποδοσφαιρική ομάς «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.». Την οποία θα πουλάνε και θα την αγοράζουν Αραβοασιάτες με εργάτες Αφρικής και υποσαχάριας περιοχής στ’ αμπάρια της. Ναι, ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης που συνιστά το μπόλι όπου βγει κι όπου ακούγεται το φάντασμά του, ότι πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά στον κόσμο, υποβοηθούντων των ανδρείκελων υπουργών τού πρώην κόμματός του που ομογενοποιήθηκαν στον κιμά του κυβερνητικού αχταρμά των πράσινων, μπλε και κόκκινων κόκκων του (αθώου) κέντρου, τρομάρα μου... Ναι, αυτός που ως αρχηγός του ΛΑΟΣ φρόντισε να ξεφτυλίσει την πατριωτική δεξιά του 50% των υγειώς σκεπτόμενων πολιτών που δεν ψηφίζουν, και έβαζε τους σημερινούς φανατικούς υπουργούς υπέρ του μπολιάσματος σήμερα, να μιλάνε τότε ως φανατικοί πατριώτες κατά του μπολιάσματος του 2009, που δεν κατάφερε ο Αβραμόπουλος να κάνει το τότε σήμερα. Βρε, εάν ήταν όλοι οι «δεξιοί» έτσι όπως εσύ, όπως και οι της ΧΑ που έσπαζαν πάγκους στις λαϊκές, σκέφτομαι πλέον ότι ο λαός όχι μόνον δεν χαράμισε την ψήφο του στο συνολικό 15% από το γενικό 50% του συνολικού εκλογικού σώματος, που βγάζει κυβερνήσεις δήθεν πλειοψηφίας, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει πατριωτική κυβέρνηση την οποία φασιστοποιήσατε ως εσείς οι δημοκράτες, για να μην βγει ποτέ η βούληση του λαού και σας βάλει στο εκτελεστικό απόσπασμα ανακτώντας την χώρα. Αφού μας δείχνετε όχι μόνον ότι είστε πράκτορες των πρεσβειών που κατευθύνουν την πατρίδα μας, όχι μόνον δεν είστε δεξιοί, αλλά ότι είστε ανόητοι και φτηνο(πληρωμενο)ί τραμπούκοι, αλλά και όργανα που δουλεύουν υπέρ των ξένων συμφερόντων. Πρακτόρια του κερατά της παραμίζας, για να βγαίνουν πάντα οι «καλοί» με την μεγάλη μίζα στις λίστες Λαγκάρντ που χάθηκε στο γραφείο κάποιου παχουλού κυρίου που είχε παραδώσει τον Οτσαλάν για να μην διαλυθεί η «εχθρική» Τουρκία, και διαλύσατε όλι μαζί ακροδεξιοκεντρωκομμουνιστές την χώρα μας χωρίς να πέσει σφαίρα! Ναι, όλα αυτά τα καλόπαιδα που πάντα μας κυβερνούσαν μια ζωή ορμώμενα «δημιοκρατικά» από τα έδρανα στο Ξενοβούλιο, και μας κτυπούσαν όταν διαμαρτυρόμασταν έξω από το Μαξίμου πριν Ελλαδιστάν εποχή, γιατί πλέον θα τρώμε ξύλο και από Πακιστανούς αστυνόμους που μας έφεραν. Μονάχα το «συγκυβερνόν» τόξο του κετροαριστεροσοσιαλιστικού βόθρου του 35% συμπεριλαμβανομένης και της άρχουσας τάξης των Κομμουνιστών του 3% του Σφύριζα των εχόντων και κατεχόντων δίχως δηλωμένων περιουσιών και ακινήτων απογόνων της ΚΝΕ και κληρονομικών πρακτόρων των Μαρξιστών-Λελινιστών, που κατέστρεψαν την χώρα ήταν αυτοί οι συνήθεις τρόφιμοι στις αίθουσες της τσάμπα Πρόσκλησης συνεστιάσεων του φάτε τα όλα και κόκκαλα μην αφήνετε για το κοπρόσκυλο στον δρόμο! Πότε τους μετακινού(σα)ν σε περιφέρειες, νομαρχίες, δημαρχίες, επιμελητήρια, νοσοκομεία, συνεταιρισμούς και οργανισμούς. Κι όλο τους ίδιους και τους ίδιους, κι αυτό όχι μόνο για να συντονίζουν το χαρτζιλίκι των τυφλών προμηθειών που μένει ανεξιχνίαστο στο σκοτάδι του συρταριού κάποιου ανακριτή, αλλά το κυριότερο να διαλύουν ότι διοίκησαν για να το πάρουν τσάμπα οι «ξένοι επενδυτές» που τυγχάνει να είναι κι αφεντικά τους, όταν τους προσκυνάνε κι ως καλεσμένοι στις κρυφές των μυστικών συμβουλίων λέσχες.

Εάν περιμένει ακόμη η αφελής μάζα, η πλέμπα και η λαϊκάντζα της ξεπε(ρα)σμένης κοινωνικής ξεφτίλας που ζει μέσα στο καυσαέριο και το τσιμεντόκουτο με τους κάδους σκουπιδιών σε δημόσια φάτσα θέα, να δει χαΐρ και προκοπή μετά την νέα σιωπηλή μεταπολιτευτική επανάσταση των ελληνόφωνων Μπολσεβίκων μέσω της οικονομικής καταστροφής και την επέλαση των επιδοτούμενων «μεταναστών», που του κουνάει τώρα το χέρι να μπολιαστεί δίχως σύστημα υγείας, δεν πρόκειται ποτέ να δει μια άσπρη μέρα ούτε κι όταν χιονίζει.

Κι αυτό ως απάντηση σε μία φίλη μου χτες που με ρώτησε γιατί δεν έρχεσαι ..Ελλάδα! Μα έφυγα, επειδή δούλεψα όλη την ζωή μου για τον ανεπάγγελτο χαραμοφάη που φέρει τον τίτλο του επαγγελματία «πολιτικού», για να κρύβεται πίσω από την μάσκα του Ρομπέν των Δασών ώστε με αυτά που ψηφίζει ή κλέβει από την περιουσία του λαού, είναι για να συνεισφέρει στην τσέπη του Μεγάλου Αδελφού, κι όχι στην μάζα του καταποντισμένου ελληνικού λαού που με την ισότητα δια μέσου της φτώχειας, των πυρκαγιών και των πλημμυρών της άδομης χώρας που υποτίθεται βρίσκεται από το 1981 στην ..Ευρώπη της (κοινωνικής) δύσης, και δεν έχει ακόμη κατορθώσει να κάνει τίποτα απολύτως.

Αν είναι να κοιτώ τον ουρανό και την θάλασσα, τον κοιτώ κι από εδώ που εργάζομαι, και δίχως να πληρώνω το ράπιντ και μοριακό τεστ ή να επιδεικνύω φορώντας μάσκα το χαρτί των υγειονομικών μου φρονημάτων στον ..θεό των ναών της σύναξης των ρασοφορεμένων δαιμόνων!


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις