Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Η απόλυτη διαστροφή σε δημοτικό σχολείο: Διευθύντρια βίασε μαθήτρια! - Ντυνόταν cheerleader κι έκανε σεξ με 13χρονα!

 


Μία 44χρονη υποδιευθύντρια δημοτικού σχολείου, συνελήφθη και  κατηγορείται για 18 σεξουαλικά αδικήματα εναντίον παιδιών, μεταξύ των οποίων και για τον βιασμό μιας μαθήτριας!

Η 44χρονη δασκάλα μαθηματικών, η οποία εργαζόταν για δέκα χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο, τέθηκε υπό κράτηση μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Η υποδιευθύντρια Julie Morris, μ η οποία εργαζόταν ως αναπληρώτρια διευθύντρια στο δημοτικό σχολείο St.George’s Central Church of England, κοντά στο Γουίγκαν, της Βρετανίας εμφανίστηκε στο δικαστήριο δακρυσμένη μέσω βιντεοσύνδεσης, καθώς τη βαραίνουν μεταξύ άλλων εννέα κατηγορίες για πρόκληση ή υποκίνηση παιδιού κάτω των 13 ετών σε σεξουαλική δραστηριότητα, δύο για βιασμό και τρεις για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών παιδιού, όπως επίσης μία για επικοινωνία σεξουαλικού περιεχομένου με παιδί και δύο για συμμετοχή σε σεξουαλική δραστηριότητα παρουσία παιδιού.

Οι γονείς ενημερώθηκαν για τις ειδεχθείς πράξεις της τον περασμένο μήνα σε μια επιστολή που τους έστειλε ο διευθυντής του St George’s Central Church of England, Mark Grogan, ξεκαθαρίζοντας πως οι κατηγορίες δεν συνδέονται με το σχολείο.

Μαζί της κατηγορείται και ο 52χρονος David Morris, ο οποίος, παρά τη συνωνυμία δεν είναι συγγενής της.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δύο άτομα έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών που φέρεται να έλαβαν χώρα στο Eccleston», ανέφερε η αστυνομία του Merseyside, διευκρινίζοντας:

«Ο Ντέιβιντ Μόρις κατηγορήθηκε για τρεις περιπτώσεις βιασμού ενός κοριτσιού κάτω των 13 ετών και πρόκλησης όπως και υποκίνησης ενός κοριτσιού κάτω των 13 ετών σε σεξουαλική δραστηριότητα. Η Julie Morris κατηγορήθηκε για υποβοήθηση στον βιασμό ενός κοριτσιού κάτω των 13 και υποκίνηση σεξουαλικής δραστηριότητας με ένα παιδί κάτω των 13 ετών. Τα αδικήματα για τα οποία έχει κατηγορηθεί δεν σχετίζονται με την εργασία της στο Γουίγκαν».

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες της ντυμένη cheerleader είδα το φως της δημοσιότητας, επιτείνοντας την αίσθηση του αποτρόπαιου.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις