Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Απολέπιση Σώματος με Πιπερόριζα και Λεμόνι - Συνταγές Ομορφιάς με μπαχαρικά και όχι μόνο

 


Μια απολέπιση σώματος που θα μας ζεστάνει και να μας ξυπνήσει την ίδια στιγμή. Και εδώ είναι ένα μυστικό: Το τζίντζερ θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα φυσικά υλικά για την μείωση της κυτταρίτιδας, έτσι αν το κάνουμε αυτό τακτικά, μπορούμε να δούμε διαφορά!

Υλικά:

1/2 φλιτζάνι βιολογική ζάχαρη 

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο τζίντζερ

Ξύσμα από ένα λεμόνι

Προετοιμασία:

Συνδυάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Στο μπάνιο ή ντους, τρίβουμε το σώμα μας ελαφρά με το μίγμα και ξεπλένουμε καλά. 

Διατηρείται στο ψυγείο έως μία εβδομάδα.

H καλύτερη φυσική μάσκα ομορφιάς και απολέπισης από την Αγιουρβέδα

Ο κλάδος της επιστήμης που λέγεται Αγιουρβέδα είναι το αρχαίο ιατρικό σύστημα της Ινδίας. Περιλαμβάνει μεθόδους όχι μόνο για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών, αλλά επίσης και τρόπους αναζωογόνησης και μακροβιότητας.

Ένα από τα πολυτιμότερα και πλέον θεραπευτικά μπαχαρικά στην Ινδία είναι ο κουρκουμάς και είναι γνωστός ως κίτρινος χρυσός. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα αλλά είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε καλλυντικά. Χρησιμοποιώντας αυτό το πολύτιμο μπαχαρικό, το δέρμα σας θα καθαρίσει βαθιά και θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα καθώς πραγματοποιεί μια ήπια απολέπιση. Θα αφήσει το δέρμα σας λαμπερό, απαλλαγμένο από ακμή και μαύρα στίγματα.

Γιατί λοιπόν να σπαταλάτε χρήματα σε ακριβά απολεπιστικά γεμάτα με τεχνητά πρόσθετα, όταν μπορείτε να φτιάξετε ένα καλύτερο στο σπίτι με φυσικά συστατικά;

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις