Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Μπόρις Τζόνσον: Γι αυτό δεν φορούσε μάσκα ο Βρετανός Πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής (vid)


 Ο Μπόρις Τζόνσον…απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν φορούσε μάσκα

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μιλώντας στη βετεράνο δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ θέλησε να απαντήσει στο γιατί δεν φορούσε μάσκα ενώ καθόταν δίπλα στον 95χρονο Βρετανό περιβαλλοντολόγο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στη σύνοδο κορυφής για το Κλίμα στη Γλασκώβη.

Δεν είναι λίγοι φυσικά αυτοί που σχολίασαν τη συγκεκριμένη εικόνα, την ώρα που οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί φορούσαν μάσκες.

Ο Μπόρις Τζόνσον μίλησε αρχικά για τη Σύνοδο λέγοντας ότι «ένιωσε ταπεινωμένος όταν άκουσε τις ιστορίες των χωρών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κλιματικής κρίσης».

«Η απειλή είναι τεράστια, νομίζω ότι ήταν πολύ ταπεινό να ακούς μερικές από τις μαρτυρίες από χώρες, όπως το Μπαγκλαντές, τις Μαλδίβες, τις Σεϋχέλλες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή».

«Αρχίζουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός με την Σύνοδο; Αναμφισβήτητα ναι, και με κάποιους σημαντικούς τρόπους , βλέπουμε κάποιες καλές δεσμεύσεις για τα δέντρα και τα δάση».

«Δεν θέλω περισσότερο άνθρακα και η κυβέρνησή μας δεν θέλει περισσότερο άνθρακα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε νομικά να το κάνουμε αυτό πράξη».

Για τον λόγο για τον οποίο δεν φορούσε μάσκα, είπε ότι:

«Φορούσα μάσκα σε περιορισμένους χώρους με ανθρώπους με τους οποίους συνήθως δεν μιλάω… εξαρτάται από τους ανθρώπους να κρίνουν αν βρίσκονται σε λογική απόσταση από κάποιον… αυτή είναι η προσέγγιση που ακολουθούμε».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις