Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Διάτρητο το σύστημα παροχής πιστοποιητικών νόσησης από κορωνοϊό: Επίσημη βεβαίωση... διαψεύστηκε από τον ΕΟΔΥ!


 Τελικά η "νέα Ελλάδα" που ευαγγελίζεται το "επιτελικό κράτος" του Κ.Μητσοτάκη δείχνει όπως έγινε και με τις καταστροφικέ πυρκαγιές του καλοκαιριού ότι ο "βασιλιάς είναι γυμνός".

Ακόμα μια απόδειξη είναι τα πιστοποιητικά νόσησης τα οποία χορηγεί ο ΕΟΔΥ και όπως καταγγέλλει πολίτης το μόνο που καταφέρνουν για ακόμα μια φορά είναι να δημιουργούν περισσότερη σύγχυση παρά εμπιστοσύνη.

Έτσι και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πολίτης στο pronews.gr που είχε νοσήσει στις 23/8/2021 άλλο πιστοποιητικό έλαβε στην αρχή και άλλο αργότερα! 

Το πρώτο πιστοποιητικό νόσησης που εκτύπωσε βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ είναι το κάτωθι:


Σε έναν πρόσφατο έλεγχο η πολίτης διαπίστωσε ότι είναι άκυρο το πιστοποιητικό και σε προσπάθεια επανέκδοσης ,οι ημερομηνίες είναι τελείως διαφορετικές κ φυσικά με μικρότερη διάρκεια.


Σε επικοινωνία της πολίτη με τον ΕΟΔΥ της ανέφεραν(κατόπιν εορτής) ότι μετράνε από την ημέρα που βγήκε θετική κ ότι δεν μπορεί ν είναι παραπάνω από 180 μέρες.

Για ακόμα μια φορά η οργάνωση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε όλο της το μεγαλείο ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι άλλο θα μπορούσαμε να συνατήσουμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις