Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Dr. Pierre Gilbert το 1995 – «Οι εμβολιασμοί θα γίνουν αναγκαστικοί – Θα νεκρώσουν την σκέψη των ανθρώπων»


 «Θα δημιουργήσουν πρώτα τις μολύνσεις και στη συνέχεια τα εμβόλια»

Ένας θεολόγος ο Pιerre Gilbert είχε πει τα εξής συγκλονιστικά και προφητικά πίσω στο μακρινό 1995 αναφορικά με την μορφή των πραγμάτων που θα έρθουν.

Όπως είχε αναφέρει στο μέλλον θα έρθει το μέτρο του αναγκαστικού εμβολιασμού που θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Ζόμπι όχι με την έννοια του ζωντανού-νεκρού «κυριολεκτικά» όπως περιγράφουν τα σενάρια του Χόλυγουντ, αλλά του άβουλου και χωρίς δυναντότητα αντίστασης ατόμου.

«Στην βιολογική καταστροφή που έρχεται θα υπάρχουν οι οργανωμένες θύελλες των μαγνητικών πεδίων. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι η μόλυνση του αίματος των ανθρώπων, με  στοχευμένες μολύνσεις.

Στη συνέχεια θα έρθουν τα εμβόλια για να καταπολεμήσουν τις μολύνσεις αυτές.

Αυτό  που θα επιδιωχθεί είναι το εμβόλιο να γίνει αναγκαστικό μέσω νομοθεσίας. Μέσω των εμβολίων αυτών  θα γίνει δυνατός ο έλεγχος των ανθρώπινου  πληθυσμού.

Τα εμβόλια θα περιέχουν υγρούς κρυστάλλους οι όποιοι θα εισχωρούν και θα επικάθονται  στα εγκεφαλικά κύτταρα, που με τη σειρά τους θα μετατρέψουν τους ανθρώπινους εγκεφάλους σε υποδοχείς Η/Μ ακτινοβολίας.

Ακτινοβολίες πολύ μάρκου μήκους κύματος θα αρχίσουν να εκπέμπονται αφαιρώντας από τους ανθρώπους τη δυνατότητα της σκε΄ψης, της κριτικής σκέψης μετατρέποντας τους σε ζόμπι.

Μη το σκέφτεστε αυτό ως μια υπόθεση. Αυτό έχει γίνει. Σκεφτείτε την Ρουάντα».

Άσχετα από το πόσο επιστημονικά  ή όχι μπορεί να ακούγονται αυτά και μάλιστα από ένα θεολόγο, το γεγονός ότι ειπώθηκαν το 1995  οι ομοιότητες με τη σημερινή κατάσταση σίγουρα προκαλούν προβληματισμό.

Ολόκληρη η ομιλία που είχε δώσει το 1995

 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις