Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ... ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ! Έδιωξαν 23χρονη ανεμβολίαστη από τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων – “Από βήχα δεν πέθανε κανείς”

 Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ!

23χρονη ανεμβολίαστη κατήγγειλε πως την έδιωξαν από τα επείγοντα στο Νοσοκομείο Χανίων, το περασμένο Σάββατο, επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της στο zarpanews.gr, πήγε στα Επείγοντα με βαριά συμπτώματα βήχα, πονοκέφαλο, μούδιασμα, άσθμα και επιληπτικές κρίσεις και αρνήθηκαν να την εξετάσουν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη

Πιο συγκεκριμένα δεν έκαναν δεκτό το αρνητικό rapid test, λέγοντάς της ότι έπρεπε να υποβληθεί σε μοριακό τεστ και να επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Όπως περιγράφει η 23χρονη “βγήκα όπως της υπέδειξαν έξω από το κτήριο, στάθηκα σε εξωτερικό χώρο έξω από την κουρτίνα και μέσα βρισκόταν μια εργαζόμενη, που υπέθεσα πως είναι νοσηλεύτρια. H νοσηλεύτρια έβγαλε τον εξοπλισμό για το ράπιντ και με ρώτησε αν είμαι εμβολιασμένη. Της απάντησα ότι έχω νοσήσει αλλά έχουν περάσει επτά μήνες. Τότε πήρε την μπατονέτα πίσω και μου μου είπε πως επειδή έχει παρέλθει η ημερομηνία νόσησής μου, πρέπει να κάνω μοριακό τεστ, να περιμένω τα αποτελέσματα και να πάω την επόμενη μέρα να εξεταστώ”.

23χρονη ανεμβολίαστη έλαβε την απάντηση “από βήχα δεν πέθανε κανείς”

Επιπροσθέτως, εξήγησε στη νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Χανίων ότι έχει υποκείμενα νοσήματα, ότι χρειάζεται άμεσα γιατρό, γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει και ότι δεν μπορεί να φύγει χωρίς να εξεταστεί, λαμβάνοντας την απάντηση από την εργαζόμενη, η οποία σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ήταν ιδιαίτερα ερειστική, «από τον βήχα δεν πέθανε κανείς. Εάν ήθελες να εξεταστείς, έπρεπε να είσαι εμβολιασμένη. Να έρθεις αύριο το απόγευμα να σε δει γιατρός».

Η νεαρή κοπέλα απαίτησε η εν λόγω εργαζόμενη να φύγει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να πάει άλλος συνάδελφος να πάρει τα στοιχεία της και στη συνέχεια αποχώρησε και αναζήτησε ιδιώτη πνευμονολόγο.

Μετά από επικοινωνία του zarpanews.gr με τον διοικητή του ιδρύματος, Γιώργο Μπέα, ξεκαθάρισε ότι αυτό απαγορεύεται ρητά, ότι δεν υπάρχει – και δεν θα μπορούσε να υπάρχει – καμία διάκριση για τους ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα και δεσμεύτηκε να γίνει άμεση διερεύνηση του περιστατικού, εφόσον υπάρξει έγγραφη καταγγελία της 23χρονης στα χέρια του.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις