Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Επικίνδυνα μονοπάτια: Η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε ειδικά περιπολικά για την μεταφορά ασθενών κορωνοϊού - Πού θα τους πηγαίνουν;

 


Την ώρα που η Αυστρία έχει ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα είναι υποχρεωτικός για όλους από την 1η Φεβρουαρίου του 2021 και την ώρα που βλέπουμε στην Αυστραλία ο Στρατός να μεταφέρει δια της βίας πολίτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό η είδηση ότι η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε περιπολικά ειδικά διαμορφωμένα για τη μεταφορά ασθενών Covid-19 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. 

Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε χθες, Τετάρτη, 280 νέα οχήματα κόστους 6 εκατ. ευρώ. Ανάμεσα σε αυτά τα οχήματα, για πρώτη φορά, υπάρχουν και 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με Covid-19 τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα.

Η είδηση αυτή προκαλεί πολλά ερωτήματα. Αρχικά πού θα πηγαίνουν οι συγκεκριμένοι ασθενείς; Σε νοσοκομείο ή σε τίποτα στρατόπεδα καραντίνας, όπως στην Αυστραλία; Θα συλλαμβάνονται αυτοί οι ασθενείς ή πρόκειται για οχήματα τα οποία θα βοηθούν το ΕΚΑΒ; Και εάν είναι το δεύτερο γιατί να αγοραστούν περιπολικά και όχι ασθενοφόρα;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κόσμος έχει μπει σε επικίνδυνους ατραπούς, καθώς ήδη υπάρχουν ανακοινώσεις για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και δεν θα μας κάνει εντύπωση να βλέπουμε και στην Ελλάδα εικόνες παρόμοιες με αυτές που βλέπουμε στην Ιταλία, εκεί που οι δυνάμεις ασφαλείας κάνουν εφόδους σε σπίτια πολιτών που αντιδρούν στους μαζικούς/υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις