Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Α. Εξαδάκτυλος: « Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μάσκα παντού» - Εμπαιγμός της κυβέρνησης στους εμβολιασμένους


 Το ενδεχόμενο να επιστρέψει η μάσκα παντού και για όλους άφησε ανοιχτό το μέλος της επιτροπής των ειδικών Αθ. Εξαδάκτυλος.

Αναφερόμενος στη φιλοσοφία των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση ο κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στο MEGA, εξήγησε ότι αποσκοπεί στο να κάνουν όλοι -εργαζόμενοι και μη- δύο rapid tests την εβδομάδα, για να ελεγχθεί η πορεία της πανδημίας.

Παράλληλα, σημείωσε πως η επιτροπή θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προτείνει νέα μέτρα αν συνεχιστεί η αύξηση των κρουσμάτων.

«Ο κόσμος θα πρέπει να επικεντρωθεί στην τήρηση των μέτρων που ισχύουν και να κάνει παράλληλα το βήμα προς τον εμβολιασμό» είπε χαρακτηριστικά.

Και κλείνοντας υπογράμμισε ότι θα μπορούσε να τεθεί ξανά σε εφαρμογή το μέτρο της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε όλους τους χώρους.

«Θα ήταν μια καλή απόφαση, ειδικά στις “κόκκινες” περιοχές. Αλλά θα μπορούσαμε να το κάνουμε και από μόνοι μας» τόνισε.

Αν τελικά αυτό συμβεί θα πρόκειται για τεράστια εξαπάτηση της κυβέρνησης αλλά και των ειδικών προς τους εμβολιασμένους στους οποίους έταξαν πως θα πετάξουν τις μάσκες μόλις πιαστεί ο στόχος του 70% εμβολιαστικής κάλυψης.

Εκτός αυτού τα νέα μέτρα που θα προτείνει η επιτροπή αν η άνοδος των κρουσμάτων συνεχιστεί τα θα περιλαμβάνουν; Μήπως στο τέλος οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να βγουν ούτε έξω από το σπίτι τους; 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις