Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Σάλος με το βίντεο κλιπ στα Βαρώσια – Το προκλητικό πρωτοσέλιδο της Hurriyet


 Σάλος έχει προκληθεί από την απόφαση της γνωστής Τουρκάλας τραγουδίστριας, Nihayet (γνωστή και ως Nini) με καταγωγή από την Αμμόχωστο, να γυρίσει το βίντεο κλιπ με τίτλο «Bulaman» στα Βαρώσια.

Μάλιστα η είδηση δεν έχει περάσει στα… ψιλά στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η εφημερίδα Hurriyet φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της το συγκεκριμένο θέμα με τίτλο «Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους», θέλοντας μάλλον περισσότερο να προκαλέσει «ντόρο». Και όλα αυτά αντί να ασχοληθεί με την τουρκική οικονομία και τον καταποντισμό της λίρας.

Hurriyet- Τουρκάλα τραγουδίστρια

Η απόφαση της τραγουδίστριας που προκάλεσε αντιδράσεις

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα σε δηλώσεις της η Nini είπε πως, ήταν δική της προσωπική επιθυμία, τα γυρίσματα να γίνουν στην Αμμόχωστο. «Με το που επιτράπηκε η είσοδος στα Βαρώσια, σκέφτηκα αμέσως πως κάτι τέτοιο ήταν κάτι που ήθελα πολύ να πράξω», αναφέρει η τραγουδίστρια.

«Στόχος μου ήταν να προωθηθεί η εικόνα της πόλης μου της Αμμοχώστου, σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπληρώνει.

Βαρώσια- Τουρκάλα τραγουδίστρια

Σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη του βίντεο, η επιλογή της Αμμοχώστου έγινε σκοπίμως καθώς η ιστορία της πόλης είναι πολύτιμη και με αυτό τον τρόπο προωθείται τόσο η πόλη όσο και η λεγόμενη ΤΔΒΚ.

Τις φωτογραφίες είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βαρωσιώτης και διευθυντής του Δημοτικού Κέντρου Τέχνών – Συνεργασία Ίδρυμα Πιερίδη,  Γιάννης Τουμαζής σημειώνοντάς στην ανάρτησή του πως:

«Αυτή είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Niyahet άλλως Nini. Είναι από την Αμμόχωστο αλλά κάνει καριέρα στην Τουρκία. Μόλις κινηματογράφησε το μουσικό της βίντεο με τίτλο Bulaman, στην λεηλατημένη και ερειπωμένη πόλη μας. Την παραγωγή έκανε μέλος του Τμήματος Επικοινωνίας του “Πανεπιστημίου Ανατολικής Μεσογείου” όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ. Συγχαρητήρια».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις