Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Kolonos Hooligans Family»: Συγκλονίζουν οι εικόνες και οι μαρτυρίες για τη δράση της συμμορίας ανηλίκων


 Συμμορία ανηλίκων: Η μαρτυρία συγγενικού προσώπου του θύματος

Στο μεταξύ, μία στενή συγγενής παιδιού, που ξυλοκοπήθηκε άγρια, μίλησε στο “Live News” και περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε ο ανήλικος.

Όπως είπε η γυναίκα: “Νιώθουμε τον φόβο ότι το παιδί δεν μπορεί να ξαναβγεί έξω μόνο του. Θα πρέπει να αλλάξει περιοχή, να αλλάξει σχολείο, να αλλάξει όλη τη ζωή του. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργήσει βεντέτα τώρα;.. Κατ’ αρχήν ήθελαν να δείρουν ένα άλλο παιδί που ήταν μαζί και από πίσω τον πήρε η μπάλα και τον μαχαίρωσαν τέσσερις φορές. Ήταν στημένο ναι μεν, αλλά είχαν πάει για τον φίλο του” σημείωσε η συγγενής του παιδιού.

Όπως πρόσθεσε η γυναίκα: “Η δεύτερη ήταν να πάει στην κοιλιά, αλλά έβαλε το χέρι  και την έσωσε, γι’ αυτό και την έφαγε  και στο χέρι και άλλες δύο στο πόδι. Με έναν τρυπημένο πνεύμονα και τέσσερις  ημέρες αγωνία θα μπει χειρουργείο  δεν θα μπει; Ανταλλάξανε κάποια λόγια μπροστά μπροστά από το σχολείο και εκεί που νόμιζαν τα παιδιά μας ότι τελείωσε όλο αυτό, μπήκανε μέσα στο σχολείο, μπήκαν αυτά πίσω τους και μπροστά στις τουαλέτες τον μαχαίρωσαν”.

“Ναι, οι περισσότεροι είναι 15-16 ετών. Απομακρύνθηκαν από την παρέα λόγω της συμπεριφοράς της παρέας, δεν θέλανε να κάνουν παρέα γι’ αυτόν τον λόγο, άμα δεν είσαι μαζί μας είσαι κατά μας” τόνισε η συγγενής του παιδιού.


Η εγκληματική ομάδα δρούσε κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού, ενώ στόχος των επιθέσεών τους ήταν να αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων τους, αλλά και να επιδείξουν… ισχύ και ανωτερότητα.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών μελών της συμμορίας, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 15 άτομα. Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, κατηγορούνται ακόμη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ανήλικου σε σχολείο στο κέντρο της Αθήνας. Αρχηγός της συμμορίας ήταν ο 17χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αιματηρή επίθεση για την οποία κατηγορούνται είχε γίνει στο 1ο ΕΠΑΛ, στην Αθήνα. Τότε, περίπου 20 άτομα είχαν επιτεθεί σε δύο μαθητές, μαχαιρώνοντας τον έναν απ’ αυτούς στον θώρακα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες. Το παιδί χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για επτά ημέρες

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις