Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

«Κυνήγι μαγισσών» στο Βέλγιο - Ψάχνουν για πατριώτες στον Στρατό και διώκουν στρατιώτες για αντιεμβολιαστικές απόψεις


 Στην Ευρώπη της πολιτικής ορθότητας και της απόλυτης κυριαρχίας του αφηγήματος των εμβολιασμών, της κλιματικής αλλαγής, των «δικαιωμάτων» και της μετανάστευσης, μπορείς να είσαι τα πάντα. Αρκεί να συμφωνείς με το επίσημο  αφήγημα.

Αν δεν θέλεις η χώρα σου να μετατραπεί σε πολυπολιτισμική «χαβούζα», αν επίσης δεν συμφωνείς με το να παντρεύονται οι άντρες μεταξύ τους και να υιοθετούν παιδιά, αν επιτέλους αντιστέκεσαι στην υγειονομική παράνοια που επιζητεί να επιβάλλει πιστοποιητικά εμβολιασμού σε κάθε δραστηριότητα, τότε από το σύστημα βαφτίζεσαι «ακροδεξιός» και τα media σε λοιδορούν και σε συκοφαντούν.

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να εξελίσσεται σε μια χώρα «κυνήγι μαγισσών» για την ανακάλυψη των παραπάνω στοιχείων που από την Νέα Τάξη Πραγμάτων θεωρούνται περίπου τρομοκρατικά. 

Έτσι στο Βέλγιο οι αρχές ερευνούν για ύποπτα «ακροδεξιά στοιχεία» εντός του Στρατού.

Οι έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, πραγματοποιήθηκαν σε τρία στρατόπεδα και οκτώ οικίες στρατιωτικών, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία της χώρας. Αντικείμενο των ερευνών είναι η διερεύνηση για ενδεχόμενη υποκίνηση μίσους και βίας κατά μειονοτήτων, αλλά και για υποκίνηση σε διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών.

Σύμφωνα με τον Τύπο, οι έρευνες αποτελούν συνέχεια της υπόθεσης του στρατιώτη Γιούργκεν Κόνινγς που απειλούσε να σκοτώσει γνωστό Βέλγο ιολόγο και ο οποίος τελικά βρέθηκε νεκρός πριν από μερικούς μήνες σε δάσος του Βελγίου. Ωστόσο, οι σημερινές έρευνες δεν έχουν άμεση σχέση με τον θάνατο του Κόνινγκς, αλλά αναδεικνύουν την έλλειψη επιτήρησης ριζοσπαστικοποιημένων στοιχείων εντός του βελγικού στρατού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, οι έρευνες στόχευσαν συγκεκριμένα τέσσερις νεαρούς γαλλόφωνους στρατιώτες που αντάλλαξαν εξτρεμιστικές απόψεις μέσω κοινωνικών δικτύων. Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της ότι κανείς δεν έχει οδηγηθεί ακόμα σε ακρόαση. Προς το παρόν οι έρευνες επικεντρώνονται στις προσπάθειες κατάσχεσης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των κινητών τηλεφώνων των υπόπτων.

«Τα άτομα που δυνητικά εμπλέκονται είναι ύποπτα ότι διέδωσαν ή έθεσαν στη διάθεση του κοινού μηνύματα με σκοπό να υποκινήσουν τη διάπραξη αδικήματος που σχετίζεται με την τρομοκρατία», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδιακή εισαγγελία, η οποία προσθέτει ότι η υπόθεση βρίσκεται στο πλαίσιο κυκλωμάτων «ύποπτων για σύνδεση με την ακροδεξιά».

Σε όσα διαβάσατε παραπάνω δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην απόπειρα να χαρακτηριστούν οι αντιεμβολιαστικές απόψεις ως «τρομοκρατικές» και «ακροδεξιές».

Αυτό δεν προμηνύει τίποτα καλό για την ελευθερία του λόγου στην Ευρώπη.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις