Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση νοιάζεται για την φυσική κατάσταση των πολιτών: Θα κυκλοφορείτε με τα πόδια


 «Μην μπαίνετε σε ΜΜΜ γιατί θα κολλήσετε Covid-19», «μην χρησιμοποιείται το Ι.Χ. σας γιατί ρυπαίνει το περιβάλλον», αυτά ακούμε εδώ και καιρό από τους κυβερνώντες, αλλά και τους «ειδικούς», είτε αυτοί είναι γιατροί, είτε περιβαλλοντολόγοι. 

Έτσι οι πολίτες, εκτός εάν έχουν διαθέσιμο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να κάνουν τις βόλτες τους όπως η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα πηγαίνουν στις δουλειές τους με τα πόδια.

Δύο σε ένα! Και δεν θα κινδυνεύουν να κολλήσουν κορωνοϊό ή να μολύνουν το περιβάλλον και θα κάνουν γυμναστική. 

Γιατί όμως τα αναφέρουμε όλα αυτά; 

Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει κάνει τίποτα για την αναβάθμιση των ΜΜΜ, παρόλο που υποτίθεται έχουμε πανδημία, έτσι η Αθηνά Λινού έδωσε μια άλλη λύση, «να αραιώσουν οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν».

Οπότε για να «αραιώνουμε» -όπως ζητά η Α.Λινού- καλό θα είναι να σταματήσουν κάποιοι πολίτες να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ. Όμως αυτοί δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν ούτε τα Ι.Χ. τους καθώς επανήλθε εδώ και λίγες ημέρες ο Δακτύλιος για να περιοριστεί (γέλια) η κίνηση και να περιοριστεί και η ρύπανση του περιβάλλοντος. Άλλωστε η κυβέρνηση τον ονόμασε «καθαρό Δακτύλιο». 


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις