Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

«Οι Ρομά ήθελαν να με πατήσουν και να με σκοτώσουν»: Σοκάρει η περιγραφή της γυναίκας που λήστεψαν στο Μενίδι


 Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας ληστείας από Ρομά στο Μενίδι και στη συνέχεια γαντζώθηκε από το καπό του οχήματος των ληστών για να τους σταματήσει, όπως τονίζει η γυναίκα κρεμάστηκε από το καπό του αυτοκινήτου προκειμένου να μην την πατήσουν οι ληστές, καθώς σκοπός τους ήταν να την σκοτώσουν! 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η άτυχη γυναίκα εξήγησε πώς κρεμάστηκε από το καπό του αυτοκινήτου, προκειμένου να μην την πατήσουν οι ληστές.

«Εγώ κινούμουν με το όχημα επί της λεωφόρου Καραμανλή στην περιοχή των Αχαρνών. Είχε πάρα πολλή κίνηση. Λόγω της κίνησης, για να κόψω δρόμο έβγαλα το φλας για να στρίψω αριστερά σε ένα παράδρομο και με το που έβαλα φλας ήρθε ένα όχημα από πίσω μου και με τράκαρε. Κατέβηκα να δω τι έχει γίνει να δω τη ζημιά και κατευθείαν είδα να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ένας γεροδεμένος Ρομά. Μου άνοιξε κατευθείαν την πόρτα του συνοδηγού με πέταξε μέσα άρπαξε την τσάντα μου», δήλωσε το θύμα, προσθέτοντας:

«Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ με την τσάντα, υπήρχε ένας διαπληκτισμός. Τελικά κατάφερε μπήκε μέσα στο όχημα του και εκείνη την ώρα έτσι όπως με έσπρωξε εγώ βρέθηκα μπροστά από το όχημα. Βάλανε κατευθείαν να ξεκινήσουνε και προκειμένου να με πατήσουνε. Αυτός ήταν ο σκοπός τους, να με πατήσουν και να με σκοτώσουν. Εγώ τελείως ασυναίσθητα πάτησα επάνω στο καπό. Έκαναν ελιγμούς πατούσαν γκάζι φρένο προκειμένου να με πιέσουν να με αναγκάσουν να πέσω από το όχημα και να με πατήσουνε. Μετά από πολύ ώρα γιατί ήμουνα επάνω κρατιόμουν πάρα πολύ ώρα το καταλάβαινα πήγαιναν πολύ γρήγορα άκουγα φωνές γύρω μου "τι κάνει ο τρελός" "σταματήστε τους" με την άκρη του ματιού μου είδα κάποιος να πλησιάζουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε κανείς να τους σταματήσει».


Πώς συνέβη το περιστατικό

Το όχημα των ληστών ήταν εν κινήσει στο Μενίδι. Οι τέσσερις δράστες είχαν εμβολίσει το όχημα της γυναίκας, αρπάζοντας την τσάντα της, και εκείνη, στην προσπάθειά της να τους εμποδίσει και να πάρει την τσάντα πίσω, γραπώθηκε στο καπό.


Σύμφωνα με πληροφορίες παρά την προσπάθειά της, δεν τα καταφέρνει να πάρει την τσάντα της, με τους ληστές να πατούν γκάζι την ώρα που περαστικοί και πελάτες καταστημάτων προσπαθούν να σταματήσουν το όχημα.

Επιπλέον, καθώς δεν μπόρεσαν να τη ρίξουν από το καπό, λίγο παρακάτω ένας εκ των ληστών κατέβηκε από το αυτοκίνητο, την ξυλοκόπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως το όχημα των ληστών, οι οποίοι αναζητούνται, βρέθηκε καμένο και εγκαταλελειμμένο στους πρόποδες της Πάρνηθας.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις