Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Ειδικοί» & «μπολ» - Τα «τζάνκια» & οι «διακινητές εμβολίων» - «Όσο περισσότερο "τρυπηθούμε" τόσο καλύτερα»

 


Είναι χιλιάδες οι  συμπολίτες, φίλοι και συγγενείς μας, που έσπευσαν να υπακούσουν καλή τη πίστη στις κυβερνητικές υποσχέσεις για ελευθερία και εμβολιάστηκαν και μαζί με αυτούς εκατομμύρια άλλοι που το έκαναν με βαριά καρδιά, εξαναγκασμένοι από τους κυβερνητικούς εκβιασμούς, ενώ πλέον οι «ειδικοί», όπως ο καθηγητής Πνευμονολογίας και λοιμωξιολογίας στο ΑΠΘ Ιωάννης Κιούμης, μιλάνε όχι απλώς για τρίτη, αλλά και για... τέταρτη δόση!

Κι ενώ οι περισσότεροι Έλληνες που εμβολιάστηκαν αισθάνονται το λιγότερο προδομένοι-εξαπατημένοι από τις κυβερνητικές πολιτικές που τους οδηγούν και σε τρίτη δόση εμβολιασμού την οποία θα πρέπει αναγκαστικά να λάβουν αν επιθυμούν να παραμείνουν τα πιστοποιητικά τους εν ισχύ, υπάρχουν και οι... «μπολ» οι οποίοι ακούν «εμβόλιο» κι αισθάνονται... ευτυχισμένοι!

Περιμένουν «πώς και πώς» την τρίτη και την τέταρτη δόση και όσες ακόμα τους ζητήσει ο ΠΟΥ, ο Μ.Γκέιτς, ο Μπουρλά και ο Μητσοτάκης γιατί μόνο έτσι είναι «ευτυχισμένοι» και νιώθουν «ασφαλείς» κι «ελεύθεροι». 

Υπάρχουν βέβαια και οι «ειδικοί», τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας που έχουν ταχθεί με την κυβέρνηση, κάτι σαν «διακινητές εμβολίων», τα περιβόητα «φυντάνια», όπως Βασιλακόπουλος, Τσιόδρας, Μαγιορκίνης κλπ. οι οποίοι είναι τα άλλοθι των «μπολ» (σύντμηση της λέξης «μπολιασμένος», που χρησιμοποιούν οι ανεμβολίαστοι για να περιγράψουν τους φανατικούς των εμβολιασμών) και οι οποίοι αρνούνται να πιστέψουν ότι υπάρχουν παρενέργειες, νεκροί και πειραματικά εμβόλια κι ενθουσιάζονται με κάθε νέα δόση εμβολίου.

Με λίγα λόγια είναι αρνητές της πραγματικότητας, αλλά αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με «μπολ» και «ειδικούς», τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα...

Οι «μπολ» κυκλοφορούν με μάσκες ακόμα και στις τουαλέτες του σπιτιού τους και πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός θα εξαλειφθεί μόνο όταν εμβολιαστούν, οι σκύλοι και οι γάτες των σπιτιών,

Κάθονται με αγωνία κάθε μέρα στις οθόνες της τηλεόρασης για να ακούσουν τα κρούσματα και τους νεκρούς και... σφίγγουν ακόμα περισσότερο την μάσκα από τον καναπέ.

Και ενώ  ακόμα πριν ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει μεταξύ τους τα κυβερνητικά στελέχη και οι «ειδικοί» το πότε και ποιοι πρέπει να λάβουν την τρίτη δόση και για ποιο χρονικό διάστημα θα εξακολουθήσει να ισχύει το πιστοποιητικό, έρχονται φωνές που ήδη κάνουν λόγο και για τέταρτη δόση.

Σε αυτό το θέμα έχουμε και άλλες φορές αναφερθεί λέγοντας ότι στις ΗΠΑ ήδη συζητείται έντονα.

Πρακτικά λοιπόν είναι εξαιρετικά πιθανό οι εμβολιασμένοι να πηγαίνουν κάθε τέσσερις, πέντε η έξι μήνες για νέο «τρύπημα». 

Και δεν θα μπορούν να το αποφύγουν αν θέλουν να διατηρήσουν τα προνόμια που απολαμβάνουν κρατώντας στα χέρια τους το πιστοποιητικό. Ταυτόχρονα ο Mπιλ Γκέιτς με τον οποίο προσφάτως η ΕΕ συνήψε συμφωνία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων έκανε πρόσφατα λόγο για την ανάγκη ύπαρξης μιας νέας γενιάς υπερεμβολίων  που θα αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα, για την επόμενη πανδημία.

Δείτε το βίντεο:



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις