Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

NEKPOΣ 51χρονος Βολιώτης – Η οικογένεια λέει ότι πέθανε από τραυματισμό εντός του νοσοκομείου


 Μια απίστευτα τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου, με το θάνατο ενός 51χρονου και με την οικογένεια του να πιστεύει ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μετά από πτώση εντός του νοσοκομείου, τραύμα που τον οδήγησε στον θάνατο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο άτυχος άνδρας μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Μετά από περίπου μισή και πλέον ώρα αναμονής, ο άτυχος άνδρας παραλαμβάνεται από το νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να εξεταστεί. Μετά από λίγη ώρα το οικογενειακό του περιβάλλον ενημερώνεται ότι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και εν τέλει ότι απεβίωσε. Η οικογένεια πιστεύει ότι ο άνθρωπός τους, υπέκυψε λόγω του τραύματος και όχι από παθολογικά αίτια, γι’ αυτό και επιμένει να γίνει νεκροψία- νεκροτομή, ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια του θανάτου του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα καταθέσει τα όσα συνέβησαν στην Αστυνομία, ενώ αύριο αναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή

Νεκρός είναι ο 51χρονος, Κώστας Παπασακελλαρίου, από τα Λεχώνια, πατέρας ένας αγοριού, ο οποίος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από νοσοκομειακούς κύκλους αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Πηγή: ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις