Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Πώς ενέπαιξαν ξανά τους πολίτες: Με «μαγείρεμα» στα τεστ και τεχνητή πίεση στο ΕΣΥ κατηγορούν τους ανεμβολίαστους


 Με κορόιδεψες μία; Ντροπή σου! Με κορόιδεψες και δεύτερη; Ντροπή μου! Αυτό λέει μια γνωστή ρήση και ταιριάζει απόλυτα στα όσα βιώνουμε τον τελευταίο 1,5 και πλέον χρόνο. 

Γιατί; Γιατί με συγκεκριμένα τεχνάσματα επιβάλλεται τεχνητή πίεση για να δέχονται οι πολίτες αυταρχικά μέτρα και τον περιορισμό των ελευθεριών τους. Την εποχή των lockdown βλέπαμε ξαφνικά τα κρούσματα να αυξάνονται, λόγω των πολλών τεστ, και τους πολίτες να δέχονται τις απαγορεύσεις που επέβαλλε η κυβέρνηση. 

Αυτή η στρατηγική δεν άλλαξε ούτε τώρα, όμως πλέον έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα τεχνάσματα.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται διαρκώς ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19. 

Πράγματι η αλήθεια είναι ότι η πανδημία στην Ελλάδα έχει ξεφύγει παρόλο που έχει εμβολιαστεί πάνω από το 60% του πληθυσμού, δηλαδή έχουμε φτάσει στο ποσοστό που πριν από λίγους μήνες μας έλεγαν ότι θα χτιστεί το τείχος ανοσίας και θα «τελειώσουμε» τον κορωνοϊό. 

Όμως η πραγματικότητα είναι ότι τα κρούσματα αυξάνονται γιατί αυξάνονται τα τεστ. Χθες ανακοινώθηκαν 6.700 νέα κρούσματα, αριθμός ρεκόρ που σίγουρα προκαλεί ανησυχία, παρόλα αυτά έγιναν 420.000 τεστ, δηλαδή είχαμε και ρεκόρ τεστ. 

Εκτός όμως απ' αυτό δημιούργησαν τεχνητή πίεση και στο ΕΣΥ, καθώς έβγαλαν σε αναστολή περίπου 7.000 υγειονομικούς και όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος έκλεισαν 465 ΜΕΘ! 


Όλο αυτό έχει δημιουργήσει ένα νέο κλίμα τρομοκρατίας στους πολίτες, με πολλούς να ζητούν την επιβολή αυστηρών μέτρων! Παράλληλα η κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει τους ανεμβολίαστους ως τους υπαίτιους για την «καταστροφή». 

Και κερασάκι στην τούρτα η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν θα επιβληθεί lockdown ακόμα και εάν καταγραφούν 10.000 κρούσματα. Είναι δεδομένο ότι σύντομα θα καταγραφούν και τα 10.000 κρούσματα, αφού τα μέτρα τα οποία πήρε η κυβέρνηση είναι τουλάχιστον αστεία και σε καμία περίπτωση δεν θα μειώσουν τα κρούσματα. 


Όταν ανακοινωθούν λοιπόν τα 10.000 κρούσματα τι θα πει η κυβέρνηση; 

Μια αέναη τρομοκρατία και μια απίστευτη στοχοποίηση σε ανεμβολίαστους πολίτες την ώρα που η κυβέρνηση αρνείται να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν και κυκλοφορούν παντού ελεύθερα. 


Η νέα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.700, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 754.451 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 143 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.568 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.


Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 59, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.050 θάνατοι.

Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 434 (60.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 79.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 370 (85.25%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 64 (14.75%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.324 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 321 (ημερήσια μεταβολή +28.92%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 286 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις