Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικοί έσωσαν από θάνατο ηλικιωμένο στο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ

 


Οι Στρατιωτικοί που βρίσκονται στο εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έσωσαν από βέβαιο θάνατο ηλικιωμένο με την έγκαιρη παρέμβασή τους.

Στρατιωτικό προσωπικό του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, που έχει αποσπαστεί στο ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ, έσωσε από βέβαιο θάνατο ηλικιωμένο, που είχε προσέλθει για να εμβολιαστεί με την τρίτη, αναμνηστική δόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kranosgr.com, συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ηλικιωμένος την ώρα που προσέρχονταν στο χώρο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του.

Η άμεση επέμβαση ιατρών και νοσηλευτών της βάρδιας, παρουσία πολιτών που περίμεναν να εμβολιαστούν και μετέφεραν το συμβάν, έσωσε από βέβαιο θάνατο τον ηλικιωμένο, ο οποίος διακομίσθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ, εκτός από το πρώτο που δημιουργήθηκε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα στην οργάνωση κέντρα, σε όλη την επικράτεια.

Το Γ’ΣΣ και το 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας τις εντολές και κατευθύνσεις τόσο των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, λειτουργούν σε άριστη συνεργασία με τα υπουργείο υγείας και πολιτικής προστασίας, ένα εμβολιαστικό κέντρο πρότυπο για όλη την Ευρώπη.

Εξειδικευμένα στελέχη με άριστες γνώσεις στους τομείς της Διοίκησης των Μονάδων Υγείας, της Ιατρικής και της Νοσηλευτικής επιστήμης, στελεχώνουν το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο της Βορείου Ελλάδος, όπου καθημερινά συμβάλει τα μέγιστα στο πολυπόθητο για τη χώρα μας, χτίσιμο της ανοσίας.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις