Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Τηλεθεατής έστησε τον τοίχο Α.Λινού και παρουσιαστές: «Ο μεγάλος κίνδυνος είστε εσείς οι εμβολιασμένοι»


 Ένα e-mail στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, την ώρα που μιλούσε η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, έστειλε ένας τηλεθεατής, αφήνοντας άφωνο το πάνελ, καθώς είπε ξεκάθαρα ότι ο λόγος που αυξάνονται τα κρούσματα είναι οι εμβολισμένοι και όχι οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι κάνουν κάθε λίγες ημέρες τεστ.  

«Ο κίνδυνος ο μεγάλος δεν είμαστε εμείς οι ανεμβολίαστοι. Είσαστε εσείς οι εμβολιασμένοι!

Εμείς οι ανεμβολίαστοι, εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάθε 48 ώρες rapid test, ενώ εσείς οι ανεμβολίαστοι δεν κάνετε rapid test, δεν φοράτε μάσκες και είσαστε ο ένας πάνω στον άλλον σε κλειστούς χώρους», έγραψε ο τηλεθεατής. 

Στο πάνελ αρκέστηκαν να πουν πως «η αλήθεια είναι κάπου στην μέση» με την Αθηνά Λινού να γυρίζει την κουβέντα στα rapid test.

Δείτε από το 11:45 και μετά:


«9.000-11.000 τα νέα κρούσματα τις επόμενες ημέρες»


Την ίδια ώρα οι «ειδικοί» συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες και ζητούν παραπάνω μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Την ώρα που ο Ν.Καπραβέλος απαιτούσε να μην μπορούν να πάνε πουθενά οι ανεμβολίαστοι ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης υποστήριξε ότι τις επόμενες τρεις εβδομάδες τα κρούσματα θα κυμαίνονται μεταξύ 9.000 και 11.000. 

Εξήγησε, ωστόσο, πως το ζητούμενο δεν είναι τα κρούσματα αλλά οι νοσηλείες που δίνουν αυτά.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν περίπου 400 εισαγωγές καθημερινά στα νοσοκομεία και το σημείο όπου θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα το σύστημα Υγείας είναι όταν αυτές φτάσουν στις 550.

Το 25% των ημερήσιων κρουσμάτων, όπως εξήγησε, είναι εμβολιασμένοι πολίτες και λίγο μικρότερο είναι το ποσοστό που αφορά ανηλίκους.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις