Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία στα Γιαννιτσά: Πέθανε ο 27χρονος που είχε χτυπήσει στον αγώνα motocross

 


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα με δύο τραυματίες που έγινε στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά.

Tο ατύχημα που σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΜΧ2 στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross είχε δύο σοβαρά τραυματίες στα Γιαννιτσά. Ο ένας εξ αυτών, ο 27χρονος, κατέληξε σήμερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα, όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε η μοτοσικλέτα ενός οδηγού στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη.

Οι δυο τραυματίες, 16 και 27 ετών, είχαν μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και έπειτα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τους. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 27χρονος έχασε σήμερα τη μάχη για να μείνει στη ζωή.

Πώς έγινε το δυστύχημα
O16χρονος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κατά τη διάρκεια του αγώνα και προσέκρουσε αρχικά στην περίφραξη και μετά σε έναν μεταλλικό στύλο.

Ο αναβάτης, στη συνέχεια, εκτοξεύτηκε και έπεσε πάνω στον 27χρονο, ο οποίος ετοιμαζόταν να μπει στον αγώνα και δεν είχε προλάβει να βάλει το κράνος του. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και σήμερα να γίνεται γνωστός ο θάνατός του.
Ο 27χρονος νοσήλευαν μαζί με τον 16χρονο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις