Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Βέλγιο: Γεμάτες οι εντατικές με εμβολιασμένους για τον COVID-19 – Καταγγελίες γιατρών στην Αμβέρσα


 Σε μια καταγγελία που αναμένεται να αλλάξει άρδην την εικόνα συσχέτισης κορωνοϊού και εμβολίων προχώρησε ο διευθυντής του νοσοκομειακού πανεπιστημιακού δικτύου GZA της Αμβέρσας στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Kristiaan Deckers το σύνολο των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στα τρία πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αμβέρσας είναι όλοι εμβολιασμένοι.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ο Deckers: «Ποιο είναι το προφίλ των ασθενών μας; Είναι όλοι εμβολιασμένοι. Σχετικά νέοι άνθρωποι μεταξύ 55 κι 60 ετών αρκετοί εκ των οποίων με προβλήματα ανοσίας. Καλά συνέπεια το ερώτημα είναι: Τα εμβόλια  προστατεύουν ή όχι;».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τα ίδια προβλήματα α αντιμετωπίζουν το Ισραήλ, η Βρετανία και η Ιταλία με τις εντατικές να γεμίζουν από εμβολιασμένους, των οποίων κατά πάσα πιθανότητα τα εμβόλια που έχουν κάνει έχουν εξαντλήσει την προστασία που προσφέρουν.


Για αυτό ακριβώς το λόγο ο διευθυντής της BioNTech  έκανε δηλώσεις ότι πλέον η τρίτη δόση είναι η κρίσιμη.

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία του διευθυντή του νοσοκομείου AZ Turnhout Δρ. Jo Leysen:

«Οι ασθενείς που δεχόμαστε με COVID-19 είναι όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι μερικές φορές ακούν άλλες πληροφορίες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που κάνουμε τώρα εισαγωγές είναι εμβολιασμένοι».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις