Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τα «ροζ» βίντεο – Κρατείται για τη νέα δίωξη - Αυτά είναι τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του απ’ το 2011

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής για τα ροζ βίντεο.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ξανά μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρος του.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.


Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου.


Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.


Στάθης Παναγιωτοπούλος: Τέσσερις νέες καταγγελίες από κοπέλες σε βάρος του

Ωστόσο, οι καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη τέσσερις περιπτώσεις βλέπουν το «φως».


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγες ώρες προτού ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μεταφερθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε η κυρία Πρίλη.

Κατά τις ίδιες πηγές, η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του. «Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» προσέθεσε η δικηγόρος.

Στάθης Παναγιωτοπούλος: Δύο νέα ροζ βίντεο

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο.

-------------

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» εξήγησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

 Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Πλέον έχει επιβεβαιωθεί πως δεν πρόκειται για ένα σκάνδαλο αλλά για μια υπόθεση κακοποίησης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε μια πράξη εκδίκησης, αλλά κάτι παραπάνω. Μια ωμή κακοποιητική πράξη που ήθελε να εξευτελίσει την κοπέλα με την οποία για κάποιο διάστημα είχε σχέση. Σε ανακοίνωσή του ο Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως δημοσίευσε εκδικητικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο σε μία κακή συγκυρία στη ζωή του, ενώ δείχνοντας να μην έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεων του, πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό ούτε να βλάψει, ούτε να προσβάλει, ούτε να ζημιώσει κανέναν.

Ωστόσο η πρώην σύντροφός του τον «άδειασε» υποστηρίζοντας πως έκανε τις πράξεις του απολύτως συνειδητά και μάλιστα μεθοδευμένα. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το «βαρύ» υλικό που δημοσίευσε ο ίδιος, καθώς χωρίς να υπάρχει καμία συγκατάθεση ανέβασε στην ιστοσελίδα περίπου 300 φωτογραφίες και συνολικά οκτώ βίντεο (τέσσερα με την 30χρονη) με αυστηρώς ιδιωτικές στιγμές της κοπέλας.

Τα βίντεο

Το πρώτο βίντεο που δείχνει την 30χρονη κοπέλα σε πολύ προσωπικές της στιγμές ανέβηκε όσο ήταν σε σχέση μαζί του. Την λεπτομέρεια αυτή αποκάλυψε πρώτος ο άνθρωπος που γνωστοποίησε την καταγγελία, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης: «Υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η 30χρονη, μιλώντας στο STAR.

Η «κακή συγκυρία» την οποία επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος ως «άλλοθι» για τη δράση του φαίνεται πως κρατά μία δεκαετία, σύμφωνα με την 30χρονη. Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Star, ο Παναγιωτόπουλος είχε κανάλι σε site πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και 10 χρόνια με συνολικά οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών.

Η 30χρονη ανέφερε πως οι περισσότερες φωτογραφίες και τα υπόλοιπα τρία βίντεο ανέβηκαν αφού χώρισαν, ενώ τόνισε πως ο δημοσιογράφος δεν φίλτραρε καθόλου το υλικό, καθώς φαινόταν παντού η ίδια αλλά και το σπίτι του.

Σημειώνεται πως η κοπέλα μόλις αντιλήφθηκε πως υπάρχει υλικό δικό της στο διαδίκτυο, έκανε επώνυμη καταγγελία με αποτέλεσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αναζητηθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν 3 μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», σημείωσε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του Στάθη Παναγιωτόπουλου ώστε να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο.

Όπως επεσήμανε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ τόνισε πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της».


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις