Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Σε εταιρεία φαρμάκων με αυτοάνοσα επένδυσε 6,7 δισ. δολάρια η Pfizer - Τι γνωρίζει; - Ποια είναι η Arena Inc. (VIDEO)


 Πολλά «σύννεφα» υπάρχουν γύρω από την εξαγορά της εταιρείας Arena Pharmaceuticals Inc. την οποία εξαγόρασε η Pfizer Inc. PFE, σύμφωνα με όσα σας αποκάλυψε ήδη το pronews.gr.

H εξαγορά της συγκεκριμένης εταιρείας δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς η Pfizer έδωσε πλήρωσε την κάθε μετοχή στο διπλάσιο της αξίας της, κάτι που δεν έχει καμία λογική.

Συγκεκριμένα η Pfizer θα πληρώσει 100 $ ανά μετοχή της Arena, όταν η μετοχή αυτής της εταιρείας είναι μόλις στα 49,94 $.

Και κάπου εδώ κάποιος μπαίνει σε σκέψεις, καθώς η Pfizer είναι η εταιρεία που έχει εμβολιάσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και ήδη υπάρχουν πολλά «σύννεφα» γύρω από την ασφάλεια των συγκεκριμένων σκευασμάτων. 

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ ότι 90 μέρες μετά την ημερομηνία που άρχισαν οι εμβολιασμοί η Pfizer είχε δεδομένα για περίπου 42.000 παρενέργειες σε ανθρώπους και 1.223 θανάτους. Μάλιστα η Pfizer ήθελε να προσκομίσει τα συγκεκριμένα έγγραφα το 2075! 

Άρα γνωρίζει κάτι η Pfizer; 

Η Arena Pharmaceuticals Inc. έχει ήδη ένα φάρμακο για την αυτοάνοση Ελκώδη Κολίτιδα και προσπαθούσε να αναπτύξει άλλο ένα, που ίσως το εμφάνιζε κάπου μέσα στο 2022, για την νόσο του Crohn.

Είναι τόσο σίγουρη η Pfizer ότι τα αυτοάνοσα θα ξεφύγουν εντελώς μέσα στα επόμενα χρόνια, που μία τέτοια εξαγορά θα αποδώσει τα λεφτά της και θα βγει και σημαντικό κέρδος;

Θα είναι πάλι τόσο «καλή» η εταιρεία του Α.Μπουρλά που θα δώσει στους ασθενείς δωρεάν τα φάρμακα για τα αυτοάνοσα ή θα τους ζητήσει μια περιουσία; Την ώρα που επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα mRNA εμβόλια έχουν αυξήσει τα αυτοάνοσα, η Pfizer φροντίζει να προμηθευτεί το «αντίδοτο» για τα προβλήματα που τυχόν προκληθούν μετά τους μαζικούς και επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε εκ νέου ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει φάρμακα και για τις καρδιοπάθειες, όμως το μεγάλο deal αφορά κυρίως τα αυτοάνοσα.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις