Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

AKOMA ENA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ!!! Υπόθεση Folli Follie: Στο αρχείο η δικογραφία σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΡΩΕΙ ΘΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!


 Στο αρχείο τέθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία η δικογραφία που αφορούσε σε εμπλοκή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , Σταύρου Αραχωβίτη και Μάκη Μπαλαούρα στην υπόθεση της Follie Follie.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά τον διαχειριστικό έλεγχο που διενήργησε στην εταιρεία η Price Water House Coopers. Στην έκθεση 200 σελίδων που συνέταξε, περιλαμβάνονταν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς τον «ισχυρό άνδρα» της Follie Τζώρτζη Κουρτσολιούτσο.

Στα εν λόγω e—mails υπάλληλος της εταιρείας αναφερόταν ονομαστικά στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσαν να ευνοήσουν τη διοίκηση της Follie Follie , ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ισολογισμούς.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η Οικονομική Εισαγγελία ωστόσο απέστειλε αντίγραφα της δικογραφίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τους Μάκη Μπαλαουρα, τον υπάλληλο της εταιρείας και τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο το πλημμέλημα της «εμπορίας επιρροής- μεσάζοντες».

Της υπόσχεσης δηλαδή ωφελήματος, ψευδώς ή αληθώς, σε κρατικούς αξιωματούχους, ώστε αυτοί να προβούν σε πράξη ή παράλειψη που ανάγεται στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις