Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

VIDEO - Αλγερία: «Πάγωσαν» όταν τον είδαν να καταρρέει – Νεκρός 30χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα


 Tα Χριστούγεννα του 2021 στιγματίζονται στην Αλγερία από ένα τραγικό γεγονός, αφού ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Σοφιάν Λουκάρ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μολούντια, ομάδα της Β’ κατηγορίας, κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με την Οράν λόγω καρδιακής προσβολής και τελικά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συμπαίκτες, αντιπάλους και κοινή γνώμη.

Ο αγώνας έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας και εξελίχθηκε σε τραγωδία. Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Αλγερίας APS, ο Λουκάρ τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα 10λεπτο αργότερα, όμως, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο παγώνοντας τους πάντες. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, όπως είναι λογικό, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο αλλά πριν φτάσει σε αυτό έφυγε από τη ζωή λόγω καρδιακής προσβολής, με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από τα αποδυτήρια του γηπέδου να δείχνει το σοκ που έχουν υποστεί άπαντες, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει γίνει και ξεσπώντας σε κλάματα.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις