Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αρναούτογλου: Είμαι… γαμοφοβικός – Ήμουν άπιστος στις σχέσεις μου


 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για τη σχέση του με τον γάμο αλλά και την απιστία. Όπως αποκάλυψε ήταν ιδιαιτέρως άπιστος στις σχέσεις του στο παρελθόν, ενώ χρησιμοποίησε μία λέξη για να περιγράψει τη σχέση του με τον γάμο και αυτή είναι “γαμοφοβικός”.“Είμαι γαμοφοβικός, ενώ τα πάω τόσο καλά με την θρησκεία, με τον γάμο έχω τεράστιο θέμα, ακόμη και με τη μητέρα του Αναστάση έκανα σύμφωνο συμβίωσης, δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει έτσι. Ζητώ συγγνώμη μπορεί να κάνω λάθος, δεν ξέρω” είπε αρχικά.

“Απατούσα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να μείνω στη σχέση, ήμουν ένα – δύο μήνες στη σχέση και κουραζόμουν και πνιγόμουν… Έμπαινα σε μια διαδικασία να απατήσω, για να τελειώσει, δεν ήμουν συνεπής. Μετά τα 40 μου άλλαξε όλη ιστορία. Κατάλαβα ότι το να απατάς δημιουργεί ένα τεράστιο θέμα στον ίδιο σου τον εαυτό. Είσαι δυστυχισμένος και ζεις μια κόλαση. Πολλές φορές δεν βρίσκω τη δύναμη να πω τέλος σε μια σχέση και αυτό πρέπει να το κοιτάξω” συμπλήρωσε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη σχέση του με την Νάνσυ

“Σήμερα όλα αυτά που έχω βιώσει με τη Νάνσυ είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι μια υπέροχη δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια, είναι μια πάρα πολύ σοβαρή γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα, και δεν με ενοχλεί καθόλου η καθημερινή μας κατάσταση, μου έλυσε και το περίφημο θέμα αν η καθημερινότητα μπορεί να είναι κάτι κακό. Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι καλά, αν ψάχνεις για αφορμές, σίγουρα μπορείς να βρεις χίλιες. Επίσης μπορεί να κάνει κακό και στη δουλειά αν δεν υπάρχει επαγγελματισμός και από τους δύο. Πλέον είμαι πιστός, αλλιώς θα το έλεγα και θα έφευγα” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις