Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο εγωιστικό να κολλάτε κορονοϊό ενώ ο "ΔΙΚΤΑΤΩΡ" κάνει διακοπές;


 Δημήτρης Κανελλόπουλος Απο το efsyn

Αλαφιασμένη ολόκληρη η Ελλάδα με την πανδημία και τον απίστευτο αριθμό κρουσμάτων, παρακολουθεί έντρομη το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον να μετράει νοσούντες.  

Ολοι μας ψαχνόμαστε, όλοι έχουμε γνωστούς που είναι κρούσματα, όλοι είμαστε εντελώς ανήσυχοι (όλοι θα κολλήσουμε στο τέλος, είμαι πεπεισμένος πλέον για να σας πω την αλήθεια).

Μόνο ένας είναι ο μακάριος στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Εφυγε για διακοπές χθες, για λίγες ημέρες ξεκούρασης στα Ζαγοροχώρια. Σε μία δύσκολη φάση για τη χώρα, την πιο ζόρικη από την αρχή της πανδημίας με απανωτά ρεκόρ στα κρούσματα ο κ. Μητσοτάκης πήγε διακοπές. Και όχι στις μέρες αργίας, αλλά στις εργάσιμες ημέρες. Ολοι μας κολλάμε κάποια εργάσιμη μέρα στις αργίες για τις διακοπές μας, ο κ. Μητσοτάκης το κάνει αντίθετα και κολλάει αργίες στις εργάσιμες ημέρες. Αργία Χριστουγέννων πριν, αργία Πρωτοχρονιάς μετά, βάζεις και μερικές εργάσιμες στη μέση, ιδού οι διακοπές. Έξυπνο.

Αλλά κι εσείς τι θέλετε δηλαδή, να προχωρήσει σε έκτακτο διάγγελμα από τα Ζαγοροχώρια για να ευχαριστηθείτε;  

Το σκέφτεστε πάντως να συνέβαιναν όλα αυτά και να έφευγε ο Αλέξης Τσίπρας για διακοπές τι θα γινόταν; Τα κανάλια θα είχαν μετακομίσει στο Ζαγόρι και θα έψαχναν ένα-ένα τα ξενοδοχεία να τον ανακαλύψουν.  

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις