Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

EINAI Ή ΔΕΝ EINAI ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ; Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή με το ταξίδι στο Μεξικό – «Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μια χαρά»


 Στη χώρα φαίνεται ότι παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά τις πληροφορίες για ταξίδι στο Μεξικό.

Φαίνεται ότι διαψεύδονται οι πληροφορίες σχετικά με ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 αναφέρει πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι, όπως είχε αναφερθεί στο Mega την Κυριακή.

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊταρίδης, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στη Θεσσαλονίκη και αποθανατίστηκε στο αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του.

«Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο» είπε, δηλώνοντας βέβαιος ότι δεν έχει φύγει από τη χώρα.

Τι λένε φίλοι και συνεργάτες του
Παράλληλα, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησαν φίλοι του παρουσιαστή, που εμφανίστηκαν ξαφνιασμένοι από τις εξελίξεις.
Ο Σωτήρης Βακάρος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το 1977, τόνισε πως «όλοι ξαφνιαστήκαμε, όλοι τρελαθήκαμε, όλοι στενοχωρηθήκαμε και όλοι θυμώσαμε πάρα πολύ».
Υπογράμμισε, δε, πως «αυτό που έκανε είναι αλητεία. Δεν είναι άντρας για εμένα» και σημείωσε πως «επειδή ο Στάθης είναι αναίσθητος, μπορεί αυτήν τη στιγμή να είναι μια χαρά».
Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο παρελθόν, αναφέροντας πως «δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που γυάλιζε το μάτι του και δραπέτευσε από κάπου».
«Έχω τσαντιστεί! Δεν είναι κάτι που του έτυχε ή κάτι αναπάντεχο. Αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του σε αυτήν τη θέση» συμπλήρωσε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις