Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία Σ. Χατζάρα: «Ο Τράγκας δολοφονήθηκε - Είχαν σταλεί μονοκλωνικά από τις ΗΠΑ αλλά δεν έφτασαν ποτέ σε αυτόν»


 Σε πολύ σημαντικές καταγγελίες προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα στην μάχη που έδινε στο "Σωτηρία" με το σάκχαρο, την νεφρική ανεπάρκεια αλλά και το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί, όλα σε έξαρση μετά την μόλυνσή του από τον κορωνοϊό. 

Όπως κατήγγειλε  ο Σ.Χατζάρας δεν έφτασαν ποτέ στον ασθενή Τράγκα τα μονοκλωνικά που είχε ζητήσει, ένα θέμα που είχε αναδείξει πρώτο το ;pronews.gr σε σχετική του δημοσίευση.

Ο Σ.Χατζάρας μιλώντας στην εκπομπή «Ανατρεπτικό Δελτίο» του Ανδρέα Καψαμπέλη ανέφερε σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα πως πρόκειται για δολοφονία.

«Έκαναν στον Τράγκα σκιαγράφημα στον πνεύμονα και αυτό ισοδυναμεί με δολοφονία», είπε ο δημοσιογράφος, καθώς το σκιαγραφικό είναι ιδιαίτερα τοξικό για τα νεφρά προκαλώντας πολλές φορές μέχρι και νεφρική ανεπάρκεια.

Επιπλέον κατήγγειλε πως γνωστός εφοπλιστής φίλος του εκλιπόντος, από Αμερική, απέστειλε τα περίφημα μονοκλωνικά αλλά αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον ασθενή  Τράγκα που σύμφωνα με τον Σπύρο Χατζάρα δολοφονήθηκε.

Ο Σπύρος Χατζάρας καταγγέλλει επίσης  το Συμβούλιο της Επικρατείας. «Έχουμε κηρύξει ως χώρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν το ξέρουμε; Δεν έχουμε κηρύξει. Δεν υπάρχει τέτοιος νόμος κι όμως το ΣΤΕ την επικαλείται όποτε γίνονται προσφυγές κατά των μέτρων»

Σε άλλο σημείο του λόγου του ακούγεται να λέει για «σημαντικό κίνημα μη προνομιούχων Ελλήνων που εν δυνάμει μπορεί να γίνει και πλειοψηφικό να βρει πολιτική έκφραση».

Ο Σπύρος Χατζάρας μιλάει ακόμα για το πρόβλημα των ΜΕΘ επαναλαμβάνοντας όσα ελέχθησαν από τον τέως υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή στην βουλή για χιλιάδες δολοφονίες. Αναφέρει μάλιστα ΜΕΘ με ποσοστό θνητότητας 100%!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις