Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Βόλος: Καταγγελία σοκ για νεκρή από κορονοϊό - Γιατρός φέρεται να της έλεγε να μην πάει νοσοκομείο


 Καταγγελία σοκ στον Βόλο για γιατρό που «κράτησε» ασθενή με κορονοϊό στο σπίτι. Η καταγγελία του συζύγου της.

Συγκλονίζει ο θάνατος 60χρονης στον Βόλο, καθώς φαίνεται πως άνοιξε τον «δρόμο» για την αποκάλυψη δράσης γιατρού που φέρεται να τη συμβούλευε να μη μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ η κατάστασή της επιβαρυνόταν μέρα με τη μέρα.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο όταν η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο σύζυγός της, μάλιστα, προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Όπως φαίνεται, πρόκειται για «αρνητή» που έχει εκφράσει αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κορονοϊού, σε βίντεο.

Για το συγκεκριμένο θέμα του βίντεο, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, ύστερα από την απολογία του τού επέβαλε χρηματικό πρόστιμο.

Όσον αφορά στην καταγγελία του συζύγου της 60χρονης, σε αυτή αναφέρεται πως ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της να επιδεινώνεται.

Όταν, μάλιστα, η γυναίκα αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Για την υπόθεση, εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.

Τέλος, σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, ενώ έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις