Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Λιμάνι του Μάραθου: Κέρδισε το στοίχημα ο Κ.Μητσοτάκης - Το έργο δεν καταστράφηκε τον Οκτώβριο... αλλά τον Νοέμβριο


 Έφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να αποδειχθεί ότι οι ψαράδες από τη Μαραθόπολη που ειρωνευόταν τον Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν δίκιο όταν τον προειδοποιούσαν ότι «το έργο που κάνετε στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα».

Μόνη διαφορά... ότι ο πρωθυπουργός μπροστά στις κάμερες είχε βάλει στοίχημα ότι το λιμάνι δεν θα καταστραφεί τον μήνα Οκτώβριο, στοίχημα που τελικά κέρδισε, αφού το λιμάνι καταστράφηκε τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή, ο αγρότης από τη Μαραθόπολη, Χαράλαμπος Κόκκαλης, είχε πει μιλώντας μπροστά στις κάμερες, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία»

«Tο έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος», είχε τονίζει. 

Ο κ. Κόκκαλης μάλιστα είχε προειδοποιήσει πως πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί το «μπαστούνι» προστασίας και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα…

Τότε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την χαρακτηριστική πολιτική οξυδέρκεια που τον διακρίνει, είχε αντικρούσει τους ισχυρισμούς του αγρότη, βάζοντας μάλιστα «στοίχημα μία μπύρα», ότι μέχρι τον Οκτώβρη, το λιμάνι δεν θα έχει πάθει τίποτα.

Για άλλη μια φορά, ο πρωθυπουργός δικαιώθηκε. Το λιμάνι καταστράφηκε το Νοέμβρη. Άλλο ένα κερδισμένο στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις