Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέλφια μέσα σε διαμέρισμα - Φέρουν τραύματα από όπλο - «Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της μητέρας τους» – Τι λένε γείτονας και φίλος για τα δύο νεκρά αδέρφια

 


Ενας γείτονας και ένας φίλος της οικογένειας μιλούν για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Νέο Ηράκλειο όπου σε διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίας, βρέθηκαν νεκρά δύο αδέρφια. Πρόκειται για άνδρα και γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών που φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα αδέρφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους.

Μία εκδοχή που εξετάζεται είναι ο αδερφός να πυροβόλησε την αδερφή του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Ένα άλλο είναι ότι και τα δυο αδέρφια έδωσαν τέλος στη ζωή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ πιθανότερο, έως αυτή την ώρα, φαίνεται να είναι αυτό της αυτοκτονίας. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει επίσης πως τα δύο αδέλφια αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

«Έχουμε εκπλαγεί από το συμβάν»

Γείτονας της οικογένειας, που ο ίδιος λέει ότι τους γνωρίζει 40 χρόνια αναφέρει τα εξής: «Είναι μια παρα πολύ καλή οικογένεια, έχουμε εκπλαγεί όλοι από το συμβάν. Ουδέποτε είχαν δώσει δικαιώματα, εργατικοί, καλοί γονείς. Η μητέρα τους πέθανε πριν από 6-7 μήνες. Δεν αντιμετώπιζαν κανενα πρόβλημα. Προς τα έξω δεν έβγαινε ποτέ κάτι. Ήταν υπόδειγμα οικογένειας, τους ξέρω 40 χρόνια, είμαι γείτονας. Με τη μητέρα των παιδιών είχαμε πολύ καλή σχέση» ανέφερε γείτονας της οικογένειας.

«Τα δυο παιδιά δεν δούλευαν, πιστεύω ότι με αυτό κάτι έχει συμβεί. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της μητέρας τους, ήταν μια γυναίκα καρκινοπαθής, πέρασε πάρα πολλά. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν θέματα, υπάρχει και ένας τρίτος αδερφός, εκείνος δούλευε. Γνωρίζω τον πατέρα, έδωσε μάχη για να τα μεγαλώσει» είπε φίλος της οικογένειας που βρέθηκε στο σημείο.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις